Стенли даде благословията си за Алекс Маклийш

18:12
Стенли даде благословията си за Алекс Маклийш
"Дайте време на Алекс Маклийш", призова капитанът на Астън Вила Стилиян Петров по повод новоназначения си мениджър в бирмингамския тим.

Маклийш водеше Бирмингам до юни, но след това напусна поста си и пое Вила. Собственикът на Вила Ранди Лърнър предпочете да игнорира противниците на назначаването на Маклийш и предположи, че опитът му е добре дошъл за отбора. Петров, който игра срещу бившия бос на Рейнджърс в Селтик и след това в Англия, смята че клубът е направил правилния избор.

"Той трябва да има волята да печели всеки мач и е човек, който веднага отвръща, когато получи удар. Трябва да му бъде дадено време, защото всеки заслужава време", сподели българският национал за "Скай Спортс".

Маклийш води първата си тренировка начело на Вила едва днес, но Петров е убеден, че мениджърът бързо ще влезе в ролята си. "Добре беше. Познавам го отпреди и съм много радостен, че имаме такъв мениджър, тъй като той не понася да губи. Обича да печели и да бъде на върха. Трябва ни такъв човек. Мисля, че президентът бе прав да го назначи", каза още Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация