В Академик продължава подбора на играчи

15:46

В Академик продължава подбора на играчи
Академик София продължава вече 4-ти ден подготовка. Този период се използва основно за преценка на играчите, които са дошли на проби. Всеки ден се освобождават и идват нови такива. Бройката на играчите, на които треньорският щаб трябва да прецени качествата им надвишава 40.

Интересното е, че някои играчи, играли и през миналия сезон се завърнаха и започнаха тренировки с Академик. Капитанът Никола Асенов и Ивайло Василев се появиха на днешната подготовка. За сметка на това на централният бранител Кристиан Узунов е решил другаде да потърси късмета си. Така играчите от стария отбор станаха 8. Към тях може и да се присъедини и Самир Аясс, но това все още не е напълно сигурно.

На проби в отбора на Академик е и нападателят Петко Петков, който игра преди два сезона за "студентите". Централният защитник Антон Вергилов също желае да се присъедини в редиците на Академик.

В момента с Академик провеждат подготовка и много юноши на клуба. Те са предимно от набор 1992г. Това са: Стефан Топалов, Ангел Цветански, Яким Кобалиащлиев, Христо Инджов, Валентин Данелов, Радослав Тюфлекчиев. Очаква се другия месец да се присъединят и Димитър Димитров и Ивайло Давидов, които са набор 1993г.

Иван Иванов (набор 1990г.) се завърна в Академик и ще се пробва да впечатли отново треньорското ръководство. Преди два сезона той успя да се пребори за място в мъжкия отбор, но след това бе освободен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация