Отличен 6 в първата контрола на Берое

13:32
Отличен 6 в първата контрола на Берое
Берое постигна убедителна победа в първа си контролна среща. Днес от 10:30 ч в Панагюрище възпитаниците на Илиан Илиев победиха с 6:0 Чавдар Бяла Слатина. Емил Грозев си вкара автогол в 24-ата минута, четири минути по-късно Владислав Златинов покачи на 2:0, а минута преди почивката Мирослав Енчев се разписа за 3:0. Секунди след подновяването на играта Диан Генчев покачи на 4:0, а в 74-ата отново той се разписа от дузпа. В 79-ата минута Иво Гюров с глава оформи крайният резултат - 6:0. След мача футболистите на Берое ще получат два дни почивка и в понеделник започват подготовка в Стара Загора. В сряда е следващата проверка, като съперник е Черноморец (Бургас).

Още във 2-ата минута старозагорци имаха отлична възможност да открият резултата. Иво Гюров бе изведен в чиста позиция, излъга бранител и отправи удар към вратата на Чавдар, но вратаря реагира добре и изби в корнер. След изпълнението му Златинов стреля, но без да затрудни Людмил Зарев.

В 9-ата минута Милен Танев намери Иво Гюров в наказателното поле. Последният отправи удар към вратата, но топката срещна крака на Бисер Янчев.

В 24-ата минута "зелените" откриха резултата. Иво Гюров центрира от ляво към Владислав Златинов, където топката срещна крака на Емил Грозев, който прати кълбото в собствената си врата.

Четири минути по-късно старозагорци удвоиха преднината си. Атанас Чипилов центрира от дясно, топката се топна на границата на малкият пеналт и Владислав Златинов с глава прати кълбото неспасяемо в горния ляв ъгъл за 2:0.

В 41-ата минута Милен Танев изведе на добра позиция Атанас Чипилов, който отправи удар към вратата на Чавдар, но на половин метър над вратата.

Минута преди почивката резултата стана класически. След триходова комбинация Бауа - Златинов- Енчев, последният от близо се разписа за 3:0.

На почивката Илиан Илиев направи пълна смяна на състава си.

Секунди след подновяването на играта Рангел Абушев центрира от дясно към Диан Генчев. Опитният полузащитник стреля към вратата на тимът от Бяла Слатина, но топката срещна левият страничният стълб. Кълбото се върна в краката на Генчев, който не сгреши при добавката за 4:0.

В следващите минути тимът на Илиан Илиев продължи да диктува събитията на терена, но липсваха чистите голови положения пред вратата на втородивизионният тим.

В 73-ата минута бе отсъдена дузпа в полза на Берое за нарушение срещу Веселин Пенев. Зад бялата точка застана Диан Генчев, който прати топката в долният ляв ъгъл за 5:0.

В 79-ата минута Веселин Пенев центрира от ляво и Иво Гюров след плонж и удар с глава прати топката в десният ъгъл на вратата на Тошев за 6:0.

След този мач футболистите ще получат заслужена почивка от два дни и в понеделник подновяват тренировки в Стара Загора. В сряда Берое приема Черноморец (Бургас) във втората си проверка от предсезонната подготовка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари