Литекс пред договор със защитник на Сошо

09:08
Литекс пред договор със защитник на Сошо
Литекс е на път да уреди поредното си силно ново попълнение за атаката на групите в Шампионската лига. Ловчанлии са пред договор с френския защитник Максим Жьос от Сошо.

Името на 24-годишния бранител умишлено не е споменавано от ръководството на ловчанлии, защото той все още има договор с настоящия си клуб. Очаква се в близките дни контрактът да бъде разтрогнат. Иначе цената му е 700 000 евро, които оранжевите искат да си спестят.

Жьос е в Ловеч от няколко дни, като едва вчера е направил дебютно занимание с шампионите. Преди това е тренирал с кондиционния наставник на Литекс Давид Родригес, защото е изостанал с подготовката. Той може да играе като централен и десен бранител. Юноша е на Сошо, но е преотстъпван в Брест и Анже. През изминалия сезон е взел участие в 11 мача в Лига 1, но в повечето влиза като резерва. Преди година претърпява тежка контузия, заради която в Анже е записал едва 6 двубоя.

Минал е през всички юношески формации на френския национален отбор, като е изиграл над 40 мача. Максим Жьос изгледа от трибуните представянето на градския стадион в Ловеч на Литекс в контролата с Ботев Пловдив, спечелена с 3:0. Интересното е, че той няма гол за клубните си отбори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

litex_forever
07.07.2011 09:15

Така и не се научихте да си оправяте грешките преди някой друг да ви я каже. А грешката е следната: "Максим Жьос изгледа от трибуните представянето на градския стадион в Ловеч на Литекс в контролата с Ботев Враца, спечелена с 3:0." Не беше с Ботев Враца, а с Ботев Пловдив! Така че си оправете грешката. А относно трансфера, ако се случи ще бъде много добре за нас!!! *beer**cool*