Сърмов: Левски не е вариант пред мен

08:18
Сърмов: Левски не е вариант пред мен
Бившият полузащитник на Левски Георги Сърмов обясни каква е ситуацията около него и призна, че няма вариант да се завърне при "сините".

Известно е, че миналото лято халфът беше продаден в Касъмпаша, но заради треньорска смяна в началото на сезона рядко попадаше в титулярния състав през изминалото първенство. Поради тази причина неговото желание е да напусне турския тим, където е още и Николай Димитров. Твърдеше се, че е възможно Сърмов да се върне в Левски, а в последните няколко дни името му се свързваше и с Локомотив София.

"Още съм собственост на Касъмпаша, не е вярно, че съм свободен агент. След няколко дни заминавам на лагер с отбора. Положението ми не се е променило особено, имах доста неприятности в последните няколко месеца, доста неща ми се събраха на главата. Искам да напусна Касъмпаша, разбрал съм се с шефовете на клуба, но изчаквам да видя какви оферти ще дойдат за мен", каза халфът.

"Четох във вестниците, че съм щял да се връщам в Левски. Това не е вярно, не съм говорил с никого по този въпрос, а и моето желание е да продължа кариерата си в чужбина. Левски не е вариант за мен. Това се отнася и за другите ни елитни отбори. На този етап нямам никакво намерение да се връщам в България, искам да продължа да се развивам в чужбина", добави още Сърмов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pechenqgata
04.07.2011 22:46

Узбекистанското първенство е идеален вариант за него *joking*

corominas
04.07.2011 22:21

Да , по-добре във втора лига на Турция*wink*

MihailoFF
04.07.2011 21:52

А какво в България ли да играе? Не ставайте смешни ...

buboleche
04.07.2011 20:48

Касъмпаша е идеално място за развитие*cigarette*

bradata63
04.07.2011 16:55

Ами развивай си се в чужбина,кой ти пречи*angry*