След Лацио, и Рома пожела Бандаловски

08:19
След Лацио, и Рома пожела Бандаловски
Десният бек на ЦСКА Иван Бандаловски е желан от италианския гранд Рома.

"Вълците" дори вече са влезли в контакт с шефовете на "армейците" и са стартирали преговори за трансфер на играча. Той трябваше да пътува за Италия преди няколко дни, но остана в лагера на "червените" заради проблем с коляното. Травмата обаче не е сериозна и едва ли ще спре евентуалния му трансфер. От ЦСКА искат 400 хиляди евро за този играч и италианският тим като че ли е склонен да извади тази сума.

Бандаловски премина на "Армията" в началото на миналия сезон и постепенно си извоюва титулярното място в състава на Милен Радуканов. Той дори стигна и до националния отбор, където също е несменяем титуляр при Лотар Матеус. Преди известно време се говореше, че интерес към него има другият римски клуб Лацио, но тогава до трансфер не се стигна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Sandsa
03.07.2011 16:34

Писна ми! Ако го искат ще дадат там смешната сума, която иска ЦСКА за него и са готови! Ебати спекулациите навсякъде!

Vratarchety
03.07.2011 15:09

То и в ЦСКА няма да остане да тъпче много *lol*

Vratarchety
03.07.2011 13:10

За по прозорливите само да вметна че Бандата си е юноша на Левски

FaNaTiKa
03.07.2011 13:18

няма лошо, но има късмет, че не е останал там да тъпче до 35 годишен на едно и също място или да замине към Китай, средняците на Турция, Тайланд и т.н *lol**lol*

kolio_vg
03.07.2011 12:51

Накрая ще иде в някой умрял отбор ще видите или ще си остане в ЦСКА

aa1
03.07.2011 11:25

Хахахах, най-добрия на Левски отиде във Фрайбург, а един от средните по класа в ЦСКА го искат в Лацио и Рома...Не съм фен на българския футбол, още по-малко на ЦСКА или Левски, но ми се струва, че в ЦСКА са 10 пъти по-умни поне за трансферите!!!

FaNaTiKa
03.07.2011 17:32

пука ми за Митко Бербатов, Мартин, Стилян, Михайлов, Манолев .. всеки мач ги гледам и тръпна, когато играят, стискам им палци и се радвам на успехите им, защото са българи и играят в големи първенства, играят истински фубол, тук на какво да се радвам на селяните левскито цска латекс и разни глупаци .. има по 3 камери на кръст на смешните разорани ниви, грозна гледка е всеки мач дори на стоп кадър .. пак е грозно, а отделно като им видиш стила на игра как шопят топката от защита и напред каквото стане .. това е възможно най-долното първенство на Света хахахха какво родолюбие някакви псевдо фенове, които се бият и хранят за жалките отбори .. луд ли си

Sandsa
03.07.2011 16:39

А тебе като не ти пука за България и родния футбол, това говори колко си зле (като много българи). Всеки патриот е ценен колкото 10000 от вас лъже-българи.

FaNaTiKa
03.07.2011 13:00

е само Ники Михайлов, не без помоща на връзките, които има баща му, защото кога видяха Ники Михайлов в официален мач да направи силен мач, като на него почти не му се даваше шанс, а когато му се даде шанс просто си показа, че му липсва опит и не правеше добри мачове, но винаги съм твърдял .. дори след онези грешки срещу Вердер, че не бива да се съди толкова млад вратар и ето до къде стигна момчето, но не благодарение на Левски, а на баща си. Михайлов израства с всеки ден и вече се отнася сериозно към професията си, за което му свалям шапка.

aa1
03.07.2011 12:56

Няма какво да се обясняваш, фактите говорят сами за себе си - ЦСКА праща играчи в големите първенства на Европа, а Левски праща играчи в Турция(долните дивизии или новаците в първа дивизия) и Русия(пак същото).Освен Дембеле(който те ''откраднаха'' от Локо(Пд)), аз за друг не се сещам да са продали в някой наистина добър отбор.Само един глупак би казал, че Левски продава играчите си в по-добри отбори от ЦСКА.

FaNaTiKa
03.07.2011 12:44

откраднати, еми глупако ако не отидат в ЦСКА мислиш ли, че някога някой ще ги забележи и ще отидат директно в западните отбори ?!??!?? В Левски най-много в 15-ти до 20-ти отбори в Турция да отидат, ако си бяха останали по родните клубове какво ?!?? ЩЕ стане бе приятел .. откраднати били, еми не са били идиоти, под щастлива звезда родени с качества футболисти, отишли в точния момент на точното място и това е ЦСКА, и трамплина за таланти ги е изстрелял- трамплина е ЦСКА, никой друг в България. Да не би оня който се провали в Европа и Левски взеха за него над 4 милиона долара - Гонзалез да е от школата на Левскито ??? Не ме разбирай погрешни, през хуя ми е българската пумия първенство ли там квото му викате, грам не ми дреме и за ЦСКА в България и за Левски и за никой .. но все пак обективено погледнато, ако говорим истината, точно ЦСКА е отбора, който има заслугата за това да съществува днес сред големите името на - Христо Стоичков, Бербатов, Мартин, Стилян .. и други, както и техните качества разбира се, но не без помоща на ЦСКА

Kalinho
03.07.2011 12:38

от тия които изброи всички са откраднати, няма един юноша на клуба, не знам как стават техни таланти . да не говорим че последния трансфер е преди 10 год. А и в момента примерно Барби Мартин и Стилян нямат и 100 мача за чорбата *smile*

FaNaTiKa
03.07.2011 12:19

е нормално, ЦСКА ако не друго има в пъти по-добра трансферна политика (говоря за продажбите на българските таланти), от всеки друг български отбор, в България няма футбол, всички са смешни, но кой друг отбор може да се похвали с толкова много таланти зад граница, ЦСКА е трамплин за българските таланти .. къде играха : Стоичков, Костадинов, Бербатов, Мартин, Стилян - Лечков също от ЦСКА директно в Хамбургер, Трифон Иванов .. и други и други. Левски може да се похвали с транфера Ники Михайлов, Курдов във втория отбор на Леверкузен, който го изгони и го върна в Ботев ПД, Гонзо 12 мача в Рен и 0 гола, след това в посредствени турски отбори едно меко казано "жалко" представяне, Валери Домовчийски резервата на Херта и сега най-добрия играч играл в България за последните 10 години - Гара Дембеле в 9-тия в Германия - Фрайбург, което не е зле, но този играч правеше фурор .. можеше и Англия. А пък Литекс един много добър трансфер на български футболист - Манолев в ПСВ, и другите в средняците на Турция .. за да ги пращат да правят пари, а не кариери ..

Kalinho
03.07.2011 11:55

да бе те и Барса го искат за замесник на Дани Алвеш *smile* *smile* *smile*

Vratarchety
03.07.2011 11:13

Бандата ако не го пуснете ще направите голяма грешка