Пенев: Литекс ще е по-силен през новия сезон

18:31
Пенев: Литекс ще е по-силен през новия сезон
Литекс ще бъде по-силен през новия сезон, обеща треньорът на тима Любослав Пенев.

Днес шампионите са върнаха от лагера си в Холандия.

Пенев каза, че селекцията не е завършена, но не пожела да разкрие на какви постове "оранжевите" търсят футболисти.

" Литекс е по-готов и по-силен за новия сезон и това ще се види. Що се отнася до двете загуби и равния в контролите, това не ни притеснява. В тези мачове точки не се дават. По-важно за нас бе друго – да видим поведението на футболистите, интересуваше ме как играят и как изпълняват треньорските указания. Най ми хареса отбора в последната контрола с Оцелул. В нея успяхме да обобщим това, което се тренираше през тези две седмици. Иначе и в проверките с Висла и с Дуисбург играхме добре", каза Пенев.

"Могрен още ги разузнаваме. До два дни ще имам запис на техен мач, който се играе днес. Ще имат и още една контрола. Ще имаме една добра и подробна информация за тях. Ако ни подценяват, това си е техен проблем. Ние си вършим работата. Тренираме добре, мога да похваля всички. Доволен съм", добави още треньорът на Литекс.

"Ще видите как ще изглежда Литекс без Дока. Все още не сте гледали нито един мач на Литекс. Да той бе ценен футболист за нас. Но пак повтарям – никога няма да спра футболист, който може да се развива в силна лига. А турската определено е такава. Подготовката едва сега започва. Има 10 дни до първия мач – това е много време. Селекцията не е затворена все още, но на какви постове търсим играчи не мога да ви кажа", завърши Пенев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lyne
03.07.2011 02:35

Да той бе ценен футболист за нас. Но пак повтарям – никога няма да спра футболист, който може да се развива в силна лига. Евала за тия думи

Sandsa
02.07.2011 18:51

Дано вземат още 1-2-ма класни футболисти, ще ми достави голям кеф да гледам силни дербита, дори и да падаме. Дано футболът ни най-сетне тръгне нагоре!