Зидан: Детско-юношеската школа на Барса е уникална

15:04
Зидан: Детско-юношеската школа на Барса е уникална
Легендата на Реал Мадрид Зинедин Зидан похвали детско-юношеската школа на Барселона, определяйки я като "уникална".

Както е известно, голяма част от първия отбор на каталунците, който доминира в европейски и световен футбол в последните пет години, е продукт на школата на клуба.

"В това отношение Барселона е много щастлив отбор. Школата им е уникална, а освен това, те имаха късмета да извадят много силно поколение. Все пак, си мисля, че подобно явление няма да се повтори скоро. В Реал също се опитваме да изградим млади футболисти, но ни трябва и малко късмет", споделя Зизу, цитиран от "le10sport.com."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
02.07.2011 18:00

Тц, явно от скоро за започнали с правенето и налагането на собствени таланти, защото Мата, Солдадо и други са се доказали другаде, а не в Реал. За мен Аякс и Барса имат най-добрите школи.

rmadrid_fen
02.07.2011 17:33

и с двама ви съм съгласен, но руни и школата на Арсенал е много добра! аа кво да кажа за Зизу? Просто НЕВЕРОЯТЕН ФУТБОЛИСТ, НЕВЕРОЯТЕН СПОРТСМЕН!

rooney_fen_256
02.07.2011 17:16

прав е зидан аз просто съм изумен единствената школа която може горе-долу да се сравява с тази на барса е тази на аякс само че грешката на аякс е че си изпродават талантите и от това губят само те

_KaTaLuNeCa_
02.07.2011 15:24

е такива се уважават като зизу нищо че е играл за тия от мадрид