Аржентина едва се спаси срещу Боливия на старта за Копа Америка

09:02
Аржентина едва се спаси срещу Боливия на старта за Копа Америка
Първата изненада на турнира Копа Америка, който започна в Аржентина, дойде още в мача на откриването, след като домакините завършиха 1:1 с аутсайдера Боливия.

Меси, Тевес и другите прескъпи звезди на "гаучосите" в продължение на почти половин час дори бяха догонващи в резултата. Първото полувреме завърши при нулево равенство, въпреки очаквания териториален превес на Аржентина. Две минути след подновяването на играта обаче, мятаните за пълни аутсайдери боливийци втрещиха зрителите на стадиона в Ла Плата, откривайки чрез Рохас след пас на Кампос. Селекционерът на домакините Серхио Батиста реагира незабавно и вкара в игра Ди Мария, а по-късно и Агуеро, съответно на местата на Камбиасо и Лавеци. Двамата пораздвижиха играта на съотборниците си, които до този момент страдаха от липса на идеи в атака. Меси се увличаше в безплодни солови акции, а пълният фигурант на терена Тевес гледаше как само да падне за дузпа или поне фаул. За вялата игра на домакините може би роля имаше и извънредно студеното време, едва 1 градус над нулата по Целзий.

В 59-ата минута Ди Мария игра за дузпа, като падна в пеналтерията на Боливия, но реферът не се подведе. Пет минути по-късно боливийски нападател се озова сам срещу вратаря Ромеро, но се засуети и пропусна. В 69-ата минута поредната симулация на Тевес най-после мина и реферът отсъди пряк свободен удар за Аржентина, на около 25 метра фронтално срещу вратата на Боливия. В добавка той накара стената да застане не на 9, а на поне 11 метра, но дори и това не помогна на Меси, който стреля в боливийски играч. В 70-ата минута изнервения Серхио Батиста пусна в игра Агуеро, който само в разстояние на 5 минути създаде три опасности пред вратата на Боливия. Последната се превърна в изравнителен гол, който Агуеро реализира чрез красив удар от воле. Повече "гаучосите" не успяха да сторят. Натискът им бе стихиен, белязан от излишен дрибъл и множество грешни подавания. В 83-тата минута Боливия пропусна 100-процентова голова възможност при една от редките си контраатаки. 5 минути по-късно такава се откри и пред Тевес, но боливийският вратар се хвърли самоотвержено в краката му и спаси.

Мачът бе от Група "А" на Копа Америка, в която са още Колумбия и Коста Рика.

Аржентина (4-3-1-2): Ромеро, Санети, Бурдисо, Милито, Рохо, Камбиасо (46-Ди Мария), Масчерано, Банега, Меси, Тевес, Лавеци (70-Агуеро)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shifter_fd
02.07.2011 17:03

абе, тук сте се събрали отбор от разбирачи и бъдещи мениджъри, в това число и бъдещи национални селекционери на Аржентина... мача е приключил и резултата е равен и за това са си виновни аржентинците... опитваха се да правят нещо, ама през голяма част от мача само мъчеха топката...и все пак, за мен те си остават абсолютните фаворити за купата (а това е така понеже ги няма немците...) *beer*

BLESSS
02.07.2011 17:47

Незнам разбирачи ли са се събрали какви но като цяло ти каза пълни глупости *joking**joking*

bianconer85
02.07.2011 16:19

Да не бият само центъра 4, 5 пъти като срещу Германия на световното. Аржентина без Рикелме, за мен е посредствен отбор, а и Кун трябва да е най - твърдия титуляр в състава.

elbarsa
02.07.2011 16:17

LiverpoolFen20 напълно съм съгласен със тебе трябва да има рокади във състава на аржентина,че някой тъпи зависници като dan_68 само чакат аржентина да се издъни и да почнат да нареждат меси, че бил едно голямо нищо тва са несериозни коментари ама тоя dan_68 нали е фен на ман.ю кво да каже друго, същото това голямо нищо '' меси " ги направи смешни насред англия ....!

LiverpoolFen20
02.07.2011 15:52

Тези ,които хулят Меси да са гледали мача ?! Поне половината от вас сополанчета гледат само резултата и нищо друго. Батиста не нацели добре състава и от това страдаха играчи като Тевез и Меси. Батиста пусна един пълен некадърник - Лавеци. Камбиасо ,Банега .... Отчайващи. Меси се пробваше ,но Боливия в защита играеха с 5-6 човека като 2-3 отиваха при него и той нямаше никакъв шанс. Меси прави нещо и Лавеци преебава всичко . Лавеци имаше една възможност ,при която ако беше паднал изкарваше 4ервен картон ... Имаше възможност да навлезе в наказателното поле ,а вместо това той прати един подарък на публиката с нескопосаното си центриране... Нито Меси ,Нито Тевез са виновни за равенството .... Вината идваше в треньора и Лавеци ,Камбиасо (пропусна на полупразна врата) ,Банега (не може да спре една топка и така дойде гола...) ... Ако Аржентина излезе с тоя състав : Ромеро , Рохо (не съм сигурен така ли беше левия бек) , Бурдисо , Милито ,Санети , Масчерано , Камбиасо , Ди Мария ,Тевез ,Меси и Агуеро (4-2-3-1) ,то тогава няма кой да ги бие ...

BoBi_Levskara
02.07.2011 15:06

Кво мо е толкова шокиращото.Те Аржентина имат късмет с тоя Х.Нали не са забравили от 1 резултат от 2009-та.Боливия-Аржентина 6:1.*lol*

NewtonHeath
02.07.2011 14:58

Здравейте момчета. Някой може ли да ми кажа откъде мога да гледам мачовете от Копа Америка онлайн ????

BLESSS
02.07.2011 15:01

[@link http://www.gledaisport.com/c-1.html] пробвай от тук!

dan_68
02.07.2011 14:26

Меси не е добър без Шави и Иниеста . С националния е пълна трагедия. А човекът , който каза , че и Роналдо не играел нищо за Портогалия не е така. Той показа колко е добър в Манчестър и сега в Реал. Той не зависи от никой , защото има много добри индивидуални качества. Sweeney_Todd ти викаш , че Меси не може да играе сам със слаб отбор. Да ама Бербатов като играеше с нашите кавали всички го плюха ,нали ? Той е българин значи не струва сам си е виновен. А ако е Меси или е роден в по-развита страна, отбора е виновен , така ли ?

dan_68
02.07.2011 15:36

Ще коментирам който си искам . Ти няма да ми кажеш АЗ какво да правя. Виждам, че си малък ,така че спокойно, още имаш време да се оправиш.

FaNaTiKa
02.07.2011 15:27

е нахрани ме, признавам *lol* я ходи се гръмни и не коментирай тези, които са светлинни години пред теб .. като Меси

dan_68
02.07.2011 15:23

А ти кой си ?? Много ти знае балалайката ама само пред компютъра. Ааа не аз забравих ,че ти си голям разбирач и затова спирам да споря с хора ,чиито мозъчен капацитет е твърде малък за да проумеят някои неща.

FaNaTiKa
02.07.2011 15:19

кой си ти да коментираш носителя на златната топка в две поредни години, кой си ти бе приятел ?!??? КОЙ КОЙ ??? Марадона, Пеле ??

dan_68
02.07.2011 15:17

По-спокойно ве каруцар ! Ти ли разбираш от футбол ? Чета по 5623423 пъти на ден твоите коментари в които се пише ЕДНО И СЪЩО. Всички виждат и знаят ,че Меси е едно голямо НИЩО без съотборниците си в Барселона. Затова той никога няма да напусне този клуб и първенство , защото в Англия например ще го изпочупят от всякъде. Няма да знае на кой свят се намира...

FaNaTiKa
02.07.2011 14:35

да Кристиано притежава добри индивидуални качества, а Меси не .. абе смешник скапан .. вземи коментирай холей на лед, шах, карти .. ама не и футбол. Гледа ли мача бе въшкар .. половината тука сте си легнали в 08:00 .. гледате резултата, че Меси го няма сред голмайсторите и коментирате .. кво ми коментирате идиоти, какво разбирате вие от футбол ?! Кристиано притежава иднвидуално качества .. ми за това никога няма да е най, защото залага само на индивидуалните си качества .. да стреля от 30 метра и да опропставя атаките на отбора (макар, че в Реал е в пъти по-комбинативен играч, отколкото беше в Ман Юнайтед), но Меси вчера имаше една 100%-ва голова асистенция, която Тевес изпусна, след това една страхотна възможност прехвърлящ удар, който вратаря спаси .. ми нормално е всеки един добър футболист, който играе по 50 мача на сезон в клубния си отбор, в който всеки ден тренират и т.н .. да е по-активен сред колегите си, с които се познава чудесно на терена и има изградне стил, отколкото в национален отбор, в който участва по 5 мача на година, отбор който претърпява катаклизми .. смяна на треньор, смяна на състав .. както Аржентина, отбор без изграден стил на игра, отбор който няма връзка между отделни линии .. не коментирайте идиоти прости скапани, като не сте гледали ше ви се не знае

ThE_LuD
02.07.2011 13:06

Абе на световното и Испания загубиха първия мач срещу аутсаидер но станаха Шампиони

_beroe_
02.07.2011 13:38

прав си надявам се да се слу4и същото и в Копа Америка

shifter_fd
02.07.2011 12:52

Абе к'во толкова е станало, бе? Накрая на първенството, Аржентина ще е победител и точка по въпроса.

DuX4o0
02.07.2011 12:36

Фантик тва се опитвам да обесня спорта е колективен трява да се разбере *smile*

berbo_cskarq
02.07.2011 12:30

Какви смешни коментари,Аржентина просто нямаха ден ина4е Боливия щеше да отнесе бая голове.Меси си беше на доста високо ниво както и другите просто касмета не беше с тях.

Sweeney_Todd
02.07.2011 12:15

Не знам дали въобще сте гледали мача та да говорите. Аз го гледах и Меси си беше на ниво! Не може ти да играеш във слаб отбор и всички да очакват от теб да им правиш играта. Аржентинците играха много хаотично, нямаха никакъв пас и само тичаха по терена...абе въобще трагични бяха снощи. Няма футболист, който да може да бие сам друг отбор. Да не мислите, че Пеле самичък си е спечелил прословутите 3 световни купи...та в едното първенство той почти не е играл, а само се е окичил с медала. За огромно съжаление на всички хейтъри футболът е отборна игра, Барса е една добре смазана машина и всеки си знае работата и си има мястото в нея, но си има играчи, които изпъкват със своята индивидуалност. Все пак по- добре да изпъкваш в най- добрия отбор на света, отколкото да си звезда в някой средняшки отбор. Ако не ме разбирате какво искам да кажа ще ви дам пример - Марадона, сочен от мнозина за най- добрия играч в света почти цялата си кариера прекарва в Наполи и не постига нищо кой знае какво с тях. Така че Меси е най- добрия играч в момента и иргае в най- добрия отбор *smile*

extol
02.07.2011 12:15

Щом си гледал Аржентина, значи са така *smile* Благодаря, Фанатик.

FaNaTiKa
02.07.2011 12:14

Най-смотания коментатор .. сега за сега повтаря през 5 минути .. за съжаление той откри снощи първенството, той ще го закрие на финала .. трудно го изтърпявам ..

FaNaTiKa
02.07.2011 12:14

(българско време) ГРУПОВА ФАЗА
2 юли, 3:45 ч. Аржентина – Боливия Борис Касабов
2 юли, 21:30 ч. Колумбия - Коста Рика Бойко Серафимов
3 юли, 22:00 ч. Бразилия - Венецуела Иван Угринов
4 юли, 0:30 ч. Парагвай – Еквадор Борис Касабов
5 юли, 1:15 ч. Уругвай – Перу Йордан Грозданов
5 юли, 3:45 ч. Чили – Мексико Иван Угринов
7 юли, 3:45 ч. Аржентина – Колумбия Борис Касабов
8 юли, 1:15 ч. Боливия – Коста Рика Бойко Серафимов
9 юли, 1:15 ч. Перу – Мексико Йордан Грозданов
9 юли, 3:45 ч. Уругвай – Чили Иван Угринов
9 юли, 22:00 ч. Бразилия – Парагвай Борис Касабов
10 юли, 0:30 ч. Венецуела – Еквадор Йордан Грозданов
10 юли, 22:00 ч. Колумбия – Боливия Бойко Серафимов
12 юли, 3:45 ч. Аржентина – Коста Рика Иван Угринов
13 юли, 1:15 Чили – Перу Йордан Грозданов
13 юли, 3:45 ч. Уругвай – Мексико Борис Касабов
14 юли, 1:15 ч. Парагвай – Венецуела Иван Угринов
14 юли, 3:45 ч. Бразилия – Еквадор Бойко Серафимов
ЧЕТВЪРТФИНАЛИ
16 юли, 22:00 ч. (1) Победител „А“ – Най-добър трети Борис Касабов
17 юли, 1:15 ч. (2) Втори „А“ – Втори „С“ Йордан Грозданов
17 юли, 22:00 ч. (3) Победител „В“ – Вторият
най-добър трети отбор Бойко Серафимов
18 юли, 1:15 ч. (4) Победител „С“ – Втори „В“ Иван Угринов
ПОЛУФИНАЛИ
20 юли, 3:45 ч. (5) Победител 1 – Победител 2 Бойко Серафимов
21 юли, 3:45 ч. (6) Победител 3 - Победител 4 Борис Касабов
МАЧ ЗА ТРЕТО МЯСТО
23 юли, 22:00 ч. Загубил 5 – Загубил 6 Йордан Грозданов
ФИНАЛ
24 юли, 22:00 ч. Победител 5 – Победител 6 Борис Касабов

extol
02.07.2011 12:13

Я кежете някъде, където има достоверна програма на Копа Америка, че навсякъде се натъквам на някакви различни информации...

Мачовете от 22:00, 1: и нещо и 3:45 ли са?

DuX4o0
02.07.2011 12:03

Нека си признаем всички че меси не е нищо по особено като ги няма хави и иниеста *smile* Колкото до мача тренера на Аржентина можеше да спретне по добар састав *smile* например кун титуляр *smile*

FaNaTiKa
02.07.2011 12:04

всеки футболист е така

luiz_lfc
02.07.2011 11:56

ами да аржентинците напарвиха голяма грешка смениха лавеци а оставиха тевез който цял мач нищо не направи и второто половреме топка не пипна очаквам да играе игуаин следващия мач на мястото на тевез айде аржентина але (заедно с уругвай *lol*) *thumb_up*

izzy
02.07.2011 11:38

Аржентина имат проблем със защитата и халфовата линия.

FaNaTiKa
02.07.2011 11:35

Стига обиждали Меси .. всеки играч зависи от съотборниците си от стила си .. да не би Кр Роналдо да е много голям в нац отбор ?!? ТОва са играчи, които привикват към стила на игра на клубните си отбори, познават отлично всяко действие на съотборниците си, тренират всеки ден .. в националния отбори е различно .. съвсем различно.

FaNaTiKa
02.07.2011 11:33

Нещо се губеше връзката между халфова и нападатели, защитници и халфове .. тоя Лавеци опропасти поне 4 атаки с нескопосаните си центрирания .. Меси се опитваше да организира играта и стоеше прекалено назад .. имаше 1 опасен прехвърлящ изстрел спасен .. и една асистенция към Тевес, койо пропусна .. и до Тевес не стигаха топки .. а до Меси рядко и в позиции, в които не би бил опасен при тази сгъстена защита на Боливия .. Агуаро с много добро включване, но силните фигури Тевес и Меси рядко играеха с топката ... Аржентина нямат стил на игра, играят много разхвърляно .. въпреки, че упражняваха силен натиск .. аз го гледах след 30-тата минута, че тогава се събудих .. Морено, ако беше малко по-бърз и по-умело беше тръгнал да натиграва вратаря .. може би Боливия щяха да са победители, а те нямаха кой знае колко възможности ..

vesela_lukokova
02.07.2011 11:08

Нямат добри играчи , а скъпи . Това не означа че са добри , няма тука Барса , няма дяволи . Мисля че даже Меси няма да може да вкара гол на това мироприятие . Вярно натискаха особено първите 10 мин боливийците не излязоха от центара и аржентина направи 4 корнера и доста възможности но без резултат . Ето защо ми е смешно да се дават коеф 1,20 ; 8 ; 29 за този мач . Това национално първенство и мачовете са коренно различни .

FidoDidoo100
02.07.2011 11:07

Какво се случва с "Най-добрия футболист на света" когато няма Иниеста и Шави ???

izrodonomiks
02.07.2011 10:17

Имат доста добри играчи тия Аржентина а ги виж... Особено Меси :Х

ENGLANDFTW
02.07.2011 09:51

Без Шави и Иниеста, Меси е пълен та*ак. Видя се на световното, вижда се и сега ........

rooney_fen_256
02.07.2011 09:58

има нещо вярно ...

miro_slavcho
02.07.2011 09:32

По-добре от 2009 (6-1 за Боливия)

Johan_Cruyff_14
02.07.2011 13:41

2009-та играха на 6000 метра височина...

Fabregas_boy
02.07.2011 11:25

Тогава надморксата височина играеше огромен фактор.Даже май от ФИФА гласуваха мачовете да се играят до определена височина,заради разредения въздух и темперетурата.*wink*

rooney_fen_256
02.07.2011 09:23

добре че е вкарал агуеро иначе са загивали аз ви казах че трябва или агуеро или игуаин на мястото на лавеци само къде е оня плъх шизофреник да ги питам какво направи великия лавеци ?

juve_83
02.07.2011 09:21

Абе някоя от нашите смешни телевизийки дава ли го този турнир?

arez
02.07.2011 09:34

ТВ + И ФИЛМ + щЕ излч.