Какалов, Бенгюзов, Киков и Иванов сигурни за Видима

20:17
Какалов, Бенгюзов, Киков и Иванов сигурни за Видима
Селекцията във Видима Раковски върви по план и вече са осигурени четири нови попълнения.

Договори с клуба подписват Георги Какалов, Стефан Киков и Руслан Иванов, а Венцислав Бенгюзов ще бъде преотстъпен от Литекс.

Най-опитният от тях е Георги Какалов, който в кариерата си е играл за отборите на Белите орли, Рилски спортист, Литекс, Спартак /Пл/, Ботев /Пд/, Динамо /Минск/, Черно море. Обстановката в Севлиево не е непозната за Какалов, тъй като през есента на 2004г. той носеше екипа на Видима-Раковски като преотстъпен от Литекс и записа 9 мача в първенството на "А" група. 26-годишният футболист играе като нападател и външен халф.

Другото ново попълнение - Стефан Киков е на 29 години, халф, носил екипите на Сливен, Славия и Брестник.

Венцислав Бенгюзов е собственост на Литекс и ще бъде преотстъпен във Видима-Раковски. По същия начин той игра през миналия сезон в Пирин, където наставник му беше новият старши треньор на Видима-Раковски Костадин Ангелов. Бенгюзов е на 20 години, играе в халфовата линия. Състезавал се е за съставите на Литекс, Брестник и Пирин /Бл/, попадна и в селекцията на младежкия национален отбор.

Руслан Иванов също идва от отбора на Пирин/Бл/. Той е на 24 години, халф и преди да премине в тима от Благоегврад е играл за Вихрен /Сандански/.

Още един футболист от Пирин води тренировки с Видима Раковски и това е Методи Костов. Нападателят, който е на 21 години, се възстановяваше от контузия и предстои да се прецени дали ще се обвърже с договор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация