Матеус до Литекс в Шампионската лига

08:42
Матеус до Литекс в Шампионската лига
Националният селекционер на България Лотар Матеус за пореден път доказа, че разчита много на материала, който идва от Литекс. Германецът пристига в България на 19 юли, за да гледа реванша от втория предварителен кръг в турнира на Шампионската лига между ловчанлии и Могрен Будва, съобщава "Меридиан мач".

При краен успех на "оранжевите" селекционерът може да остане и за първия двубой от третия предварителен кръг, който е само седмица по-късно. Това ще стане факт, само ако Литекс е домакин.

Лотар Матеус планира да продължи наблюдението на родните футболисти и на двубоя за Суперкупата между шампионите и носителя на Купата на България ЦСКА. Сблъсъкът е на 30 юли в Стара Загора.

Националният селекционер набелязва футболисти за предстоящата среща на държавния тим. На 10 август играем контрола с Беларус. Мачът с отбора от бившата съветска република е генерална репетиция преди домакинството на Англия през септември.

Лотар Матеус почти не е пропуснал важен мач на Литекс в Ловеч. До момента той разчиташе на трима от състава на шампионите - Петър Занев, Христо Янев и Николай Бодуров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари