Петър Занев: Не заслужавахме да загубим от Дуисбург

16:06
Петър Занев: Не заслужавахме да загубим от Дуисбург
Петър Занев игра 80 минути при загубата на Литекс с 2:3 от Дуисбург във втората контрола на ловчанлии от лагера в Холандия. Защитникът сподели впечатленията си от мача. "Въпреки че паднахме, двубоят с Дуисбург бе повече от полезен. На стадиона имаше близо 10 000 зрители, което за контрола е уникално", заяви Занев.

" Литекс пропусна доста положения. Не заслужавахме да загубим. Особено по този начин. Играхме добре и сблъсъкът можеше да се развие по друг начин, ако си бяхме вкарали положенията. Но в крайна сметка тези мачове са затова. Сега е времето да си видим грешките и да ги изчистим. Все пак нашият отбор е на две седмици подготовка. Срещите с Могрен пък са скоро и нямаме много време", каза още националът на България.

В петък Литекс ще изиграе последната си контрола от лагера в Холандия срещу румънския шампион Оцелул (Галац). Ден по-късно тимът се прибира в България. На 5 юли (вторник) ловчанлии ще направят последния спаринг преди двубоите с Могрен от втория предварителен кръг на Шампионската лига. В Ловеч "оранжевите" ще премерят сили с Ботев (Пловдив).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
29.06.2011 18:29

Абе не знам кой къде се е месил,но определено заслужаваха да загубят.Гледах им мача от любопитство как ще се представи Домо и мога да кажа,че в предни позиции бяха трагични.

likata
29.06.2011 16:58

като не се меси Гришата резултати те са реални