Морати: Абсурдно е да вземат скудетото на Интер от 2006

14:50
Морати: Абсурдно е да вземат скудетото на Интер от 2006
Собственикът на Интер Масимо Мотари заяви, че ще е абсурдно италианската футболна федерация да отнеме служебното Скудето на "нерадзурите" от сезон 2005-2006 година.

Както е известно, през миналата година, процесът, който доведе до изхвърлянето на Ювентус в Серия Б, беше подновен, след като наяве излязоха доказателства, показващи, че шефове на 16 от 20 клуба в Серия А от онзи сезон са говорили с шефовете на съдийската комисия.

Напомняме ви, че това бе официалната причина, поради която на Юве му бяха отнети две титли и клубът бе пратен във второто ниво на италианския футбол. Оказва се, че и моралните шампиони от Интер са правили същото, каквото е вършил и Лучано Моджи.

В следващите дни от италианската футболна федерация ще разкрият своята присъда, за която се твърди, че ще е в полза на Интер.

"Убеден съм, че за пореден път ще станем свидетели на справедлива присъда. Ние нямаме нищо общо с Калчополи и ще е абсурдно да ни отнемат титлата от 2006 година", коментира Морати.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

peter1985bg
29.06.2011 11:28

Как реват за служебната си титла, понеже знаят, че честна, на терена не могат да спечелят! Провали целия италиански футбол заради комплексираните си пумпали, които не могат да печелят на терена, но които са били велики пак стават такива, а мишоците си отиват в дупките. Жалки паляци

dict8or
28.06.2011 15:57

Тоя плъхок кво недоволства сега? Калчополи от него започна. Кирливия му изкуствено създаден отбор да настигне Милан по титли. Свърши си работата, а сега е време за отмъщение. И неговата глава ще отиде под секирата. Благодарим и на г-жа Летиция Морати, ама е време и тя да си ходи.

eskulero
28.06.2011 15:24

Интер зорлем ги напрайха отбор майка им мръсна....Яд ме е за отбор като Ювентус, че изпадна толкова, а някакъв срядняшки отбор като интер го напрайха шампион, което повлия и на следващите им няколко титли.Ако не беше Калчополи, интер още 16 години нямаше да види титла ... :Х

Kool_Keith
28.06.2011 15:37

Напълно си прав !

Kool_Keith
28.06.2011 14:54

Тоя заслужава да му се отреже езика ! Такъв нагъл индивид просто няма никъде ! Не стига че заради него беше измислено калчополи за да може неговия жалък отбор да се доближи до Юве ,а сега и се прави на умряла лисица тоя червей гърбав !!!