Малдини: Хамшик ще бъде чудесен трансфер за Милан

12:35
Малдини: Хамшик ще бъде чудесен трансфер за Милан
Бившият селекционер на Италия Чезаре Малдини заяви, че трансфер на Марек Хамшик в Милан, би бил страхотен удар за "росонерите". Наскоро словашкият халф разкри, че ще е много доволен, ако подпише с шампиона на Италия и според Малдини, Хамшик е в състояние да поведе Милан към спечелването на Шампионската лига.

"Мисля, че тази селекция на Милан ще бъде почти непобедима с Хамшик. Той ще се справи много добре в този клуб. Естествено, това е само моето субективно мнение. Марек е велик футболист и като характеристики е перфектен за "росонерите". Нямам представа дали ръководството на клуба иска да го купува, но подобен трансфер ще направи Милан изключително силен отбор", споделя бащата на Паоло Малдини пред "CalcioNapoli24".

Както е известно, вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани наскоро сподели, че шампионите ще привлекат само един футболист до края на трансферния прозорец. Галиани разкри, че става въпрос за халф от световна класа, който ще дойде на "Сан Сиро" в края на август. Милан има бюджет за трансфери от около 50 милиона евро, а от Наполи искат поне 45 милиона за своята най-голяма звезда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация