"Черните котки" изпревариха Ливърпул и Арсенал за млад талант

11:14
"Черните котки" изпревариха Ливърпул и Арсенал за млад талант
Съндърланд сензационно съгласува трансфера на 18-годишния нападател на Ипсуич Конър Уикъм, за който се бореха също Ливърпул, Арсенал и Тотнъм, съобщиха британските медии.

Съгласно източници от двата клуба, на "Портман Роуд" са приели предложението на "черните котки" в размер на 13 млн. паунда. Уикъм, определян като един от най-ярките таланти в английския футбол, е възпитаник на школата на Ипсуич и записа името си като най-младия играч в историята на клуба, дебютирал в мач на първия отбор.

Това се случи през април 2009 г. в мач срещу Донкастър. Миналият сезон той отбеляза 9 гола в 37 мача и също така се утвърди в младежкия отбор на Англия. Уикър бе следен от грандовете и се смяташе, че ще премине в някой от тях. Реалната стойност на играча беше около 10 млн. паунда и за да справят с конкурентите, Съндърланд са предложили с 3 млн. повече. Самият нападател изрази желание ако се стигне до трансфер, той да бъде в Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
30.06.2011 19:28

Тия Съндърланд просто ни го подготвят по този начин. Но наистина искам да започнем да взимаме играчи официално, а не само по сайтовете, при това класни играчи-Мата, Адам, Даунинг... поне 2ма от тях и един защитник.

liv_cec
28.06.2011 12:55

оффф Ливърпул къде спът тва че са взели Джордан Хендерсън незначи че,той ще направи играта на отбора единчовек игра неправи не слочайно се казва отбор а не сингъл вярно е те искат мн играчи,но да действат защото текива малки отбори жзимат добри играчи и после стават силни и печелят пари от тях.Така че Крал Кени е мн добър треньор и прави всичко за отбора аз все ппак вярвам че Ливърпул ще се оправят*beer*