Батков реже руснаци, напиращи за Дарко

09:54
Батков реже руснаци, напиращи за Дарко
Причината Дарко Тасевски още да е в Левски се крие в собственика на клуба Тодор Батков, разбра „Тема Спорт". Адвокатът е отказал оферта за македонския полузащитник, която е била на стойност 300 хиляди евро.

Предложението е дошло от руски клуб в деня на заминаването на сините за Правец. Според потвърдена информация Тодор Батков няма намерение да се разделя с Тасевски за сума, по-малка от 350 хиляди евро, която засега никой не иска да плати.

Най-сериозен интерес към халфа имаше от ФК Краснодар на Славолюб Муслин, което потвърди и сръбският треньор. Към днешна дата обаче оферта за Тасевски от този клуб все още не е пристигнала.

"Запитвания за него има, интерес също. В Русия и Украйна са запознати в детайли с качествата на Тасевски. Отборът на Александър Станков в Китай (б.а. - треньорът води Аербин Далиен) проявява сериозен интерес, иска да вземе Дарко, но желанието на играча е да продължи кариерата си в Европа", коментира пред „Тема Спорт" мениджърът Мирчо Димитров.

Самият футболист на няколко пъти призна, че не му се остава в Левски и иска да бъде продаден в чужбина. За тази цел Тасевски ходи заедно с Георги Иванов-Гонзо до Сърбия, за да пробва да си уреди трансфер в Цьрвена звезда. Пътуването обаче се оказа безуспешно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetla_vn
28.06.2011 23:25

Малко са 350 000 Евро,поне да е за сума доближаваща се до 1 млн,иначе да остава при нас.

Georgiev1993
28.06.2011 11:20

Дарко е другия най-атрактивен играч в България след Гаррата и ако го продадеме за по-малко от милион направо :ѝ:ѝ