Барса вдигна офертата за Фабрегас с ?5 млн.

12:37
Барса вдигна офертата за Фабрегас с ?5 млн.
Барселона направи ново предложение за покупката на капитана на Арсенал Франсеск Фабрегас, в размер на 31 млн. паунда или около 35 милиона евро, съобщи "Дейли Телеграф".

По информация на изданието, на "Камп Ноу" се надяват да финализират споразумението с 24-годишния полузащитник до две седмици, но много зависи от това дали ще се окажат сполучливи опитите на Арсенал да привлече Рикардо Алварес от Велес Сарсфийлд.

Както е известно, миналата седмица Арсенал отклони оферта от Барса за Фабрегас от 30 млн. евро (£27 млн.). В момента Фабрегас в компанията на няколко играчи на Барселона си почива в средиземноморски курорт и на 5 юли трябва да е на разположение на "артилеристите" за началото на предсезонната подготовка.

Според многобройните съобщения в испанската преса обаче, е много вероятно Фабрегас да не се завърне повече в Северен Лондон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

squawk
28.06.2011 22:04

Фабрегас е малко рискован трансфер. Не се знае дали ще пасне със стила на игра на Барса и много по-различното испанско първенство. Да,вярно е, че е от школата на Барса, но не е играл в Испания сигурно от 7-8 години. А това е много. Барса имат играчи,които да стоят на неговият пост. Ако го продадат,халфовата линия на Арсенал ще отслабне.

vesko_5000
27.06.2011 20:42

Арсенал е единствения отбор в топ 5 който е на печалба! *smile*

ChelseaBoy7_9
27.06.2011 23:13

и май е единствения който е и на загуба на трофеи *wink*

David_7_villa
27.06.2011 15:27

Арсен Венгер иска 50 млн тоя да не е ... Този сезон освен оная блокада на Сеск вс Тотнам с др не го запомнихме а и с паса му в ШЛ към Иниеста ,който изведе Месси при първия гол в Испания..ТА какви 50 млн миналата година може сега цената си му падна след такъв незадоволителен сезон ,ако и сега не вземе тия 30 млн догодина може и за 10 да се съгласи ,ако Сеск пак направи такъв слаб сезон ...

FaNaTiKa
27.06.2011 15:03

това вече може и да е реална оферта, а не онезио 80-90 милиона за които говореха с месеци. Коректор ли си какъв си .. в Барса повече от половината отбор са играчи от школата, няма друг топотбор в Света с толкова много титулярни състезатели от собствената си школа. Реал не знам дали и 1 футболист имат .. Арсенал също нямат .. да не изброявам и другите, а в Барса е ясно на всички за колко много футболисти в отбора става въпрос. Ми в Испания и в Италия и почти навсякъде не може да се предлага професионален договор на младите футболисти, за това повечето биват "откраднати" от английските отбори, които ги привличат с професионални договори още в ранна юношеска възраст и се обвързват с тях, Барса не може да знае от кой ще стане новия Шави от кой новия Меси .. не може да обещават и да предлагат, при положение, че нямат закон да го правят, може би има и изключения, но не може на всеки да се дава от ранна детска възраст. Това е отбора с една от най-силните школи в Света (защо не и най-силната), въпреки че в Англия - Уест Хям, в Холандия - Аякс .. има доста силни школи, които са извадили не 1 и 2 ма таланти. 30 милиона максимум, ако не го дават .. да си седи в Арсенал .. и без това той е много чуплив и в Англия няма да направи кой знае каква кариера, той иска в Испания, да спре да играе за Арсенал и те ще бъдат принудени да се съгласят на каквато и да е оферта от Барса

korektor
27.06.2011 14:41

1во кои ги краде ??? те сами си ги продават и тази година ВЕЛИКАТА Барса си испусна още 2 от ВЕЛИКАТА школа и след 2-3 години да не ревете пак че Арсенал е крадял просто вие лесно си давате талантите

lfc_barca
27.06.2011 13:56

до фабрегас бой мойто момче малко гледай мачове на барса преди да изброяваш кои не са се наложили от тези които изброи са само ибра и хлеб ааа фабрегас дето го хвалите за ваш талант е талант на барса както и повече от половината ви млади играчи са от др школи сао уилшър и лансбъри са от ваща всички др ги крадете аа после се кефите че са от ваща школа смешници си оставете

aa1
27.06.2011 16:04

Ааааааааахахахах, колко си тъъъъъп!!!Ако Венгер не бе взел Фабрегас сега нямаше да знаем, че съществува този човек, както и за 99% от талантите на Арсенал, които са дошли от други отбори.Смешник си, но си и много тъп!!!Венгер е най-добрия в създаването на млади звезди и това е неуспорим факт!

rooney_fen_256
27.06.2011 13:53

добре гледай венгер отново прави грешка ще продаде фабрегас и вместо с тези пари да вземе някой доказан халф взима пак някой неизвестен "талант"

FaNaTiKa
27.06.2011 15:08

Арсенал ако знаеш какви приходи правят с тези си дела. Те купуват футболисти по 500-хиляди 1 милион и после им взимат по 10-20-30, че в някои случаи може да се стигне и до повече. Адебайор го бяха взели за 1 - 1,5 милиона мисля .. и го продадоха за 25 млн и повече .. Фабрегас са го взели за 500 хил, сега вижте за какви пари говорим и много футболисти са ги взели за малко сума, после ги доизграждат, като футболисти и да ги продават за десетократно и повече пъти, те печелят пари от това, не е ясно кога отборът ще печели трофеи, в крайна сметка за отбор, който разполага с толкова млади футболисти и често привлича нови и нови таланти, това че се класира неизменно в топ4 и се представя добре в ШЛ е постижение, докато някои други отбори хвърлят купища милиони и не могат да направят повече

Fabregas_boy
27.06.2011 12:58

Колко пари пръснаха за Ибрахимович,Масчерано,чигрински,Анри,Хлеб и т.н. които не се наложиха,та сега за заместника на застаряващия шави се дърпат да дадат 40 млн.Да взимат тогава ония Алексис Санчес или да чакат Тиаго да порастне.

messyfan
27.06.2011 23:41

Абе тебе отдавна се каня да те питам Барселона фаворит ли ти е или не,защото като ти гледам профила е на 2-ра позиция от твоите отбори.Хайде спри да ги обиждаш и си гледай лондонският отбор.