Изясниха контузията на Джерард, задава се проблем за Бенитес

11:09
Изясниха контузията на Джерард, задава се проблем за Бенитес
Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард получи контузия по време на срещата от ФА Къп с Евертън и ще пропусне гостуването на Портсмут от Висшата лига идния уикенд. Халфът също така няма да бъде на разположение на селекционера на Англия Фабио Капело за приятелската среща с Испания в средата на другата седмица. Лошата новина за Рафаел Бенитес е, че Джерард може да пропусне дори гостуването на Реал Мадрид на 24 февруари в първия мач от осминафиналите на Шампионската лига.

"Предстои диагнозата да бъде уточнена, за да сме сигурни колко точно ще отсъства Джерард. Той е доста уморен, защото както виждате се раздава до край във всеки мач", заяви мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес.

"Относно загубата от Евертън трябва да кажа, че съм доста разочарован, въпреки че ние играхме доста време с човек по-малко", каза още Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ekc_sl
05.02.2009 15:45

Абе не ги отписвайте Ливърпул ... Те специално за ШЛ лига излизат преобразени ... Както е с Милан ... Може да падат в първенството ,но излязат ли за ШЛ направо разбиват конкурентите ... Апък и мисля ,че Герард може да е основен играч ,но има кой да го замести .... И за такъв гранд е непростимо да с е надържа на един единствен футболист ... ? *wink*

cesekarchetooo
05.02.2009 12:34

За кой ли път тръгвате в първенството страхотно, и надеждите ви се сриват посредата на сезона. Този път задържахте първата позиция до Коледа, но Бенитес не издържа на напрежението и започна да прави глупави грешки. Така почти сигурно загубихте Премиършип, сега отпаднахте от ФА Къп, а без Джерард в ШЛ едва ли имате някакви шансове. Съгласен съм с мненията по-долу, че пак ще обирате калъфките. Манчо шампион!

kolokolo
05.02.2009 12:21

от 4 възможни купи ливърпул май ще останат с празни ръце.не ми харесва британския футбол но като цяло ливърпул са най големия британски отбор.

leketoo
05.02.2009 12:21

Ливърпулците зариват огъня *smile* След продажбата на Роби дори не остана смислена алтернатива на Торес, а отборът играе на толкова мн фронтове. Геният Бенитес закопа Копа. Ближете рани, тази година с калъфите. *joking*

angel_hi
05.02.2009 11:52

На Ливера тъкмо му потръгна с победата над Челси и паднаха от Евертън и Джерард е контузен.Като гледам май нито една титла този сезон няма да вземат.

Don_Gonzo
05.02.2009 11:44

Не мога да разбера какъв е тоя Джерард??? Паляк! Само го хвалят, вкарал гол, н езнам си какво - аре у дерето!!!

BoBi_Levskara
05.02.2009 11:12

Ливърпул без Джерард?! Ако пропусне мача и с Реал до Ливърупл да смятат че ще се борят само за 1 трофей.За Премиершип.