Скот Карсън: Бурсаспор е много голям отбор

15:00
Скот Карсън: Бурсаспор е много голям отбор
Английският вратар Скот Карсън, който е пред трансфер в турския Бурсаспор, призна, че е бил много приятно изненадан от това, което е видял в Бурса.

Шампионите на Турция от сезон 2009/2010 си търсят нов вратар, след като българинът Димитър Иванков напусна отбора. Бившият английски национал Карсън вече е в Бурса, за да финализира трансфера си в местния клуб.

"Изненадан съм колко голям отбор е Бурсаспор. Базата е на много добро ниво. Изключително развълнуван съм и нямам търпение да започна да играя за отбора", сподели Карсън. "Леко съм поразен. Не можех да повярвам колко много фотографи и оператори се появиха на летището. Това е едно ново начало за мен", допълни вратарят, който през последните три години се подвизава в Уест Бромич Албиън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fearcho
25.06.2011 19:19

Кое ви кара да мислите така? Бурсаспор ще играят в лига европа,а и са доста по-стабилни във финансово отношение от отборите в чемпиъншип.

Anders0n
25.06.2011 18:48

Направо са европейски гранд *surprized*Не може да направиш крачка напред в кариерата си,като отиваш от Висшата Лига в Турция,дори Чемпиъншип е по-добре *wink*

mincho97
25.06.2011 15:06

Според мен Бурсаспор не са по-силен отбор от УБА. В Англия е много по-тежко да се играе защото там времето е лошо, но футболът е развит за разлика от Турция.