Сеск: Винаги съм се възхищавал на Гуардиола, той е моят идол

13:30
Сеск: Винаги съм се възхищавал на Гуардиола, той е моят идол
Капитанът на Арсенал Сеск Фабрегас заяви, че наставникът на Барса Пеп Гуардиола винаги е бил негов футболен идол.

Пеп Гуардиола винаги е бил най-големия ми идол на терена”, коментира Фабрегас пред каталунското издание "Спорт".

За пореден трансферен период името на световния и европейски шампион с Испания се свързва с възможно преминаване в Барселона.

"Артилеристите" обаче нямат желание да се разделят с Фабрегас и мениджърът на лондонския тим Арсен Венгер не иска да го пусне в друг отбор.

Все пак топчиите могат да склонят да продадат Сеск за поне 40 милиона евро, които обаче от Барса не изглеждат готови да платят за своя юноша.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Barca_fen112
23.06.2011 22:41

Фабрегаз бой не си ли малко нагъл бе ? Какви ти 40 милиона какви ти играчи бе .. Какво направи Сеск значително в последните 2 години с Арсенал .... ? Ами в Испания да не би да беше титуляр на световното ? Да не би да направи нещо , кой знае колко значимо че да имате правото да искате такива пари .. В Момента реалната цена на Сеск е не повече от 35 милиона евро и при положение, че ви изнесе толкова години на гърба си и самият той има желание да напусне незнам защо още се цигани Венгер !

Fabregas_boy
23.06.2011 18:52

Ами затова са трасферните прозорци-за да си купиш играч(и).Ако дадът 40 млн. или 20 + някой от Тиаго,Къркич и т.н. според мен сделка ще има.Те колкото пари пръснаха за Чигрински,Хлеб,Ибрахимович и т.н. та сега се скрънзят.

rado4796
23.06.2011 17:13

Кофти е така да не могат да си го върнат ама те защо са го продали? Неможеха ли да го дадат под наем и ся си го връщат и са наред ама кой да знае,че ще се развие по този начин Фабрегас *wink*