Венци Живков: ЦСКА ще е безпощаден

09:25
Венци Живков: ЦСКА ще е безпощаден
Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков е доволен от направената селекция и очаква отборът да е още по-добър през новия сезон. Той заяви пред "Тема Спорт", че основната цел пред "червените" ще е спечелването на титлата.

"Изпълнихме си плана за лятна селекция. Милен Радуканов ни даде постовете, за които искаше нови футболисти. Обсъдихме доста имена и смятам, че направихме най-добрия избор. В ЦСКА ще играе доказано име като Янис Зику. Доволни сме, че успяхме да вземем и Жуниор Мораес. Мислим и за бъдещето - виждате колко талантливи момчета от Пирин вече са при нас. Казахме, че слагаме край на селекцията, но имахме предвид само за миналата седмица", заяви в рамките на шегата Живков.

"Дюлгеров идва като свободен агент и е перспективен футболист. Нямаше как да го изпуснем", каза още той.

"Разбира се, че очаквам ЦСКА да бъде още по-добър през новия сезон, и смятам, че това ще е така. Най-важно е да върнем титлата на "Армията". Вярвам, че този път нашият отбор ще бъде безпощаден. Уверявам ви, че няма кой повече от нас, ръководителите, да иска ЦСКА да стане шампион. В Европа колкото по-напред стигнем, толкова по-добре. Всичко в клуба е наред. Отборът започва подготовка, лагерите са уредени

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitaka06
23.06.2011 15:39

Трябва да си сменят името на Пирин тези...