Гара: В България има само 3-4 добри отбора

08:58
Гара: В България има само 3-4 добри отбора
Гара Дембеле бе център на вниманието по време на първата тренировка в новия си клуб Фрайбург. Бившият ас на Левски бе обграден първо от медиите за въпроси, а след това и от феновете за автографи. Интервюто е публикувано в "24 часа".

- Г-н Дембеле, редица отбори се интересуваха от вас. Защо избрахте да дойдете във Фрайбург?

- Смятам, че във Фрайбург ще мога да продължа да се развивам. С качествата, които имам, пасвам добре на отбора. Много се радвам, че пристигнах тук.

- Къде е силата ви?


- Много съм бърз и вкарвам голове. Смятам, че това отличава един добър нападател. Във Фрайбург ще развивам и други качества.

- Как преценявате класата на българското първенство спрямо Бундеслигата?

- Бундеслигата е сред трите най-добри първенства в Европа. Голямо предизвикателство за мен е да имам силни съотборници. Не може да става сравнение с България. Там има само три-четири добри отбора. За мен е голям успех да направя трансфер в Бундеслигата. Ще работя здраво, за да се представя на ниво.

- Как ще общувате със съотборниците си? Това не може да става на френски.

- Искам непременно да науча немски. Затова вземам уроци всеки ден. Задачата ми е да се интегрирам колкото се може по-бързо.

- В кариерата ви досега често правите трансфери. Защо оставате за кратко в отборите?

- Бил съм в 4 клуба, не са повече. В някои имах проблем именно да се приспособя. Междувременно обаче си взех поука и ще използвам шанса, който ми се дава във Фрайбург.

- Извън терена е имало проблеми с вас. Скандален футболист ли сте?

- Не. Всеки прави грешки, включително и аз. Когато си професионален футболист, лесно намираш място по страниците на вестниците. Смятам обаче, че това повече няма да се повтаря.

- Съжалявате ли за грешките си?

- Разбира се. Единственото, което може да се направи с грешките, е да си вземеш поука от тях и да продължиш напред.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

levskarra
22.06.2011 12:38

кога за последно е имало такъв футболист у нас?
нормално е да има много голям интерес.все пак тук игра футболист,които вкара 35 гола и бе наистина с класи над останалите играе6ти в момента и поне с класи над вси4ки 4ужденци играли у нас през последните 10 години.жалко 4е напусна,но е напълно нормално,класата му не отговаря на класата на целия ни български футбол.даже фраибург не е отбор за него,може6е и в по добър да отиде!

MartinTomov
22.06.2011 11:32

Да беше българин разбирам да ни занимават толкова много с него, ама то новините за Дембеле са колкото за Меси и Роналдо взети заедно... Голям зор да знам абсолютно всичко свързано с него...

Chelsea_FanBlue
22.06.2011 22:39

Интересува се човека за Дембеле, но не иска да си признае. Жалко,че разни индивиди пак оцапаха поредна тема свързана с бивш или настоящ футболист на ЛЕВСКИ, че дори и за самият отбор. Успех Гара! *ball**thumb_up**tongue*

ErAsErrr
22.06.2011 21:58

тогава защо четеш статиите за него а даже и коментираш?

PoIoGaVo
22.06.2011 09:57

Ако той е нямам качества Коко Динев нямаше да го вземе нали незнам кой му е спасил газа и в каква дупка е изпадал , но за мен е един много добър нападател *smile*

popi84
22.06.2011 09:52

Гара Гара, ти си тъпа подуенска п.тка мама ти д.йба грозна!!! Забрави в каква дупка беше изпаднал, и ако не беше Коко да ти подаде ръка и да те измъкне от 5-та Гръцка дивизия, там щеше да си изгниеш като куче без история. Не съм го чул тва леке да благодари веднъж за жеста и помощта от страна на Локомотив Пловдив, а точно от там му тръгна кариерата!!! Тва е най-гоялмото леке, което еидвало в България някога, според мен минава даже и Рабех!!!

donatelo
22.06.2011 16:25

По скоро е тъпа Пловдивска п.тка!