Младежите с лек жребий за европейските квалификации

17:16
Младежите с лек жребий за европейските квалификации
Младежкият национален отбор по футбол на България изтегли благоприятен жребий за следващите европейски квалификации, след като се падна в една група със своите връстници от Швеция, Израел, Черна Гора и Казахстан.

Квалификациите за шампионата, който ще се проведе през 2011-а година в Дания, ще започнат на 28 март тази година и ще приключат на 7 септември 2010-а.

Младежките национални отбори ще бъдат разделени в осем групи с пет отбора и две групи с по шест тима, като завършилите на първо място и четирите най-добри втори от десетте групи ще определят седемте участника на еврошампионата след изиграването на плейофите. Дания пък получава директно класиране на финалите, тъй като е домакин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Whitebat
04.02.2009 20:12

Моето мнение е , че жребият въобще не е лек! Швеция е сила в световния футбол - младежките национали също! Скандинавците са силни физически - играят по традиция в британски стил - ако вземем една точка от тях ще бъде постижение! Израел са отбор с манталитет - корав състав , препънал не веднъж традиционно силни състави - от тях можем да търсим поне 3 точки като домакини 0 като гост равенството ще е равносилно на победа! Черна гора е отбор от сръбската школа - балкански манталитет - нулевите равенства са най реалните - 2 точки от тях! Казахстан за мен са загадка - наскоро допуснати в европейската зона - липсва им опит , но едва ли ще ги излъжем на два пъти - 4 точки ще е успех ! В крайна светка може и да станем втори в групата!

wba
04.02.2009 18:05

ММ ,швеция и Израел са добри.Но дано се преборим поне за второто място

svetlio_vn
04.02.2009 17:58

Лек е жребия ако се класираме . Реалността е такава , че това за момента няма как да стане ...