И Бохум вариант за Рангелов

08:37
И Бохум вариант за Рангелов
Четвърти отбор от Втора Бундеслига има интерес към нападателя Димитър Рангелов.

След изпадналия от елита на Германия Айнтрахт (Франкфурт), Инголщат, новака Динамо Дрезден и Бохум може да се окаже клубът, където ще рита под наем българинът, чиито права се държат от Борусия Дортмунд. Това разкри Антонио Ананиев, чиято фирма се грижи за интересите на бившия славист, съобщава "24 часа".

През миналата седмица стана ясно, че шампионът в Бундеслигата ще преотстъпи оново Рангелов. Той рита до май в израелския Макаби Тел Авив.

"За Рангелов е важно да остане в Германия, за да може да бъде наблюдаван отблизо от Борусия. През новия сезон първенството във Втора бундеслига ще е много напечено и смятам, че равнището ще е високо. В момента се преценява кой ще е най-удачният вариант за Митко. Той трябва да играе редовно и така ще може да си извоюва завръщане в Борусия. Ще дам за пример Нилс Петерсен. Той бе резерва на Митко в Енерги, но след това направи силни игри във Втора бундеслига и бе купен от Байерн", сподели вчера Ананиев. Очаква се още тази седмица да има развитие около Рангелов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация