Ники Михайлов вече с нов треньор в Твенте

17:26
Ники Михайлов вече с нов треньор в Твенте
От ръководството на Твенте съобщиха, че са се договорили със специалиста Ко Адриансе за това той да поеме отбора през новия сезон.

Президентът на Твенте Йооп Мюнстерман потвърди новините в понеделник, след като се появиха информациите за интереса на холандския гранд към спеца. Досегашният треньор на Ники Михайлов и компания, Мишел Прюдом, напусна през мината седмица, за да поеме Саудитска Арабия. Мюнстерман разкри малко за договора на Адриансе, освен, че треньорът ще пристигне в Еншеде следващата седмица.

"Няма какво да кажем в момента. Имаме договорка. Той ще дойде в Еншеде и тогава ще уточним нещата", сподели президентът на холандския вицешампион и носител на Купата на страната.

"Той отговаря на стила ни. Искаме да изградим тим от юношеските ни формации. Ко е познат като треньор, който допуска млади таланти в състава си. Показвал го е в предишните си отбори. Предишните ни треньори, Фред Рутен, Стив Макларън и Прюдом, бяха много добри. Ко искаше да дойде в Твенте и ние го искахме. Той е амбициозен", добави Мюнстерман.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация