Нийл Ленън се договори със Селтик

10:32
Нийл Ленън се договори със Селтик
Нийл Ленън окончателно съгласува условията по новия си контракт със Селтик и всичко вече е готово за подписване на споразумението.

Така мениджърът на клуба от "Паркхед" разсея всичките опасения на запалянковците, че заради различни проблеми може да напусне своя пост. "The Scottish Sun" съобщава, че след ваканцията, която прекара в Португалия, Ленън със своите юрист и агент е провел успешни преговори с изпълнителния директор на "детелините" Питър Лоуъл. Последните детайли около споразумението са били уточнени вчера вечерта и Ленън ще сложи подписа си под контракт, който е за срок от 12 месеца и може да бъде продължаван автоматично всяка година. Значително е увеличена и заплатата на мениджъра, който получаваше по-малко от своите предшественици Мартин О`Нийл, Гордън Страхан и Тони Моубрей.

Северноирландският специалист неведнъж е подчертавал, че постъпилите по негов адрес смъртни заплахи няма да го уплашат и той ще напусне клуба, само ако така реши ръководството. Сега може да се очаква активна трансферна кампания и пред Ленън стои задачата не само да подсили състава си с нови попълнения, но и да задържи водещите играчи на тима, включително израелския полузащитник Берам Каял, който е недоволен от финансовите условия на контракта си с клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация