Въпреки скандалите, Маклийш изостави Бирмингам и подписа с Вила

18:57
Въпреки скандалите, Маклийш изостави Бирмингам и подписа с Вила
Мениджърът на Бирмингам Алекс Маклийш официално пое градския съперник Астън Вила.

Около назначаването на специалиста се разигра истинска сага през последните дни. От Бирмингам обвиниха вечния враг, че преговаря тайно и некоректно с наставника им и смятат да сезират власт-имащите органи.

Въпреки заканите, Маклийш подписа с тима на Стилиян Петров. На поста той ще замени Жерар Улие, който се оттегля заради здравословни проблеми.

"За мен е чест, че получавам възможност да водя този клуб. Астън Вила е отбор с фантастична история и традиции. Желанието ми е да постигам успехи. Ще направя всичко възможно, за да убедя феновете, че съм подходящият човек за поста. Знам, че някои от привържениците са против моето назначаване, но ще дам всичко от себе си, за да покажа, че мога да постигам успехи с този клуб", каза Маклийш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

almost_famous
17.06.2011 22:21

доста долна постъпка, първо изпадна с Бирмингам, които имаха състав за Висшата лига, а после ги заеба и пое кръвния враг

josephbg
18.06.2011 00:05

два пъти вече изпада с бирмингам, което си е постижение.... а друг е въпроса, че те цял сезон печелиха точки след 85-90 минута по най-щастливия начин, така че заслужено си отпаднаха според мен.

Jurka5
17.06.2011 22:38

Спечеленият КК малко ли е? Това за отбора за ВЛ много спорно.Имаха само дървари и хора без кой знае колко футболно въображение.Може би единствен Бентли и един от халфовете Гарднър правят изключение.С такива като Жигич,Джером,Бойър и т.н и да разчитаме само на защитата.Много е добре да имаш здрава защита,но като нямаш никакво нападение не става.

josephbg
17.06.2011 20:08

добър треньор, слабо решение на ръководството, отново можеше повече не знам защо продължават да са доволни на средна класа...

rooney_fen_256
17.06.2011 19:24

ем добре е за него знае града и също има къща там нито ще трябва да се мести нито ще трябва да научава съперника си защото предполагам като градски съперник сигурно познава доста добре астън вила