Ново признание за Боби Михайлов от УЕФА

16:33
Ново признание за Боби Михайлов от УЕФА
При разпределението на ресорите в Изпълнителния комитет на УЕФА, на Борислав Михайлов се падна честта да отговаря за футзала.

Освен като председател на комисията по футзал капитанът на четвъртите в света от САЩ`94 ще работи и като първи заместник-председател на Футболната комисия. Тримата вицепрезиденти на БФС също заемат места в комисиите на УЕФА - Йордан Лечков в Комисията за развитие и техническа подкрепа; Атанас Фурнаджиев - в Комисията по маркетинг; Михаил Касабов - в Комисията по програмата "Хеттри". Изпълнителният директор на БФС Борислав Попов става член на Правната комисия, а шефът на кабинета на президента Михайлов Тервел Златев бе избран за член на Комисията по статута на играчите, трансфери, мениджъри и мач-агенти. Както и досега, Ивайло Ивков ще продължи работа в Апелативната комисия.

Като прибавим и Емил Костадинов, който е член на панела "Жира", занимаваща се с образованието на треньорите и съхраняването на високите стандарти на професията "Треньор по футбол", българската колония в УЕФА набъбва до внушителната цифра 8, което е абсолютен рекорд за България, откакто членуваме в УЕФА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hevata
17.06.2011 16:37

А Боби така му се искаше да поеме плажния волейбол