Продават Маркиньос в Самсунспор за 700 000 евро

09:50
Продават Маркиньос в Самсунспор за 700 000 евро
ЦСКА е на път да продаде Маркиньос на Самсунспор.

Двата клуба почти са постигнали съгласие относно цената на бразилеца, а и новият треньор на тима Владимир Петкович е одобрил халфа. Очаква се най-късно до края на седмицата ръководството на Самсунспор да изпрати официална оферта до "Борисовата градина" за привличането на Маркиньос, която ще е на стойност 700 000 евро.

Интерес към новия национал на България има и от Ескишехирспор, но според запознати Самсунспор подготвя далеч по-добро предложение. Маркиньос е запознат с интереса на турците. Ако офертата бъде изпратена, той ще започне преговори за личните си условия. Самсунспор игра през миналия сезон във втория ешелон на Турция, но успя да се завърне в елита. Босовете на клуба веднага вдигнаха парите за лятната селекция, като преди това привлякоха за треньор Петкович, който водеше швейцарския Йънг Бойс в групите на Лига Европа.

В Самсунспор са играли Георги Иванов-Гонзо, бранителят Йордан Петков и бившите футболисти на ЦСКА Ибрахима Гай и Деян Максич. Треньор на тима е бил и миналогодишният наставник на "червените" Гьоре Йовановски, който преди дни пое националния тим на Бангладеш.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари