Нов в Ботев се извинява на феновете за скандално видео

15:50
Нов в Ботев се извинява на феновете за скандално видео
Георги Мечечиев, който наскоро подписа с Ботев Пловдив, се извини на феновете на "канарчетата" за скандално видео, в което той и бившите му съотборници от Локомотив Пловдив пеят обидни песни за жълто-черния клуб след победа в пловдивското дерби.

Уважаеми ботевисти,

Наясно съм с негативното настроение на публиката и отношението ви към мен във връзка с разпространените в интернет кадри. Искам да знаете, че поведението ми в тях е продиктувано от победата в пловдивското дерби, което е неповторимо като заряд и емоции. След мача изразих радостта си заедно с бившите ми съотборници. Въпреки това, никога не съм изпитвал лоши чувства към Ботев.

В кариерата си на футболист винаги съм се отнасял професионално към задълженията си и съм давал всичко от себе си за клубовете, чиито цветове съм защитавал. Така ще бъде и сега. Вярвам, че с играта си на терена и поведението извън него, ще заслужа вашата подкрепа. Приех предложението да играя за Ботев, защото клубът е запазена марка в българския футбол и за мен е чест да бъда част от него. Ботев е име, история и публика.

С уважение,

Георги Мечечиев



Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

messyfan
20.06.2011 13:47

Пълна диващина,никаква култура и уважение.Така и не чух една нормална дума а само вулгарни слова.Най-корумпираният и продажен отбор е Локо Пд,да по този показател са N 1,две мнения няма.

genchooo
16.06.2011 16:00

Уважаеми ботевисти, Ей , жълтури майка ви деба!!! С уважение,

Георги Мечечиев