Пловдивското Юве уреди контроли с Парма и Лацио

19:06
Пловдивското Юве уреди контроли с Парма и Лацио
Локомотив Пловдив ще играе контрола с Парма на Валери Божинов в градче до Залцбург. Новината съобщи сръбският спортен директор на "черно-белите" Бранко Милованович.

"В Австрия ще бъдем от 19 до 29 юли и ще имаме 5 контроли. Ще срещнем още Лацио, Макаби Хайфа, Университатя Крайова и катарски клуб”, каза Милованович.

Бившият халф на Ла Коруня се върна от 12-дневна командировка в Южна Америка. Там харесал трима офанзивни играчи - двама аржентинци и чилиец.

Милованович се е срещнал на 11 юни в Белград с бившия селекционер на Македония Драган Канатларовски, с когото няколко разговора е имал и собственикът на клуба Константин Динев.

"Преговаряме, но договор още няма", заяви треньорът, който водеше пловдивчани през 2008 г. Милованович съобщи: "Преговаряме още с македонеца Светица Кузмановски и сърбина Миодраг Йешич. Вариант за нас е и Атанас Джамбазки".

Треньорът Саша Николич отказа да продължи в Локо Пд, тъй като бил ангажиран с болния си баща. Според хора от "Лаута" най-близо до вакантния пост е Джамбазки. И Динев ще избере до ден-два новия треньор между него и Кузмановски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация