Гонзо: Взехме Дембеле за 200 хиляди евро, а го продадохме за два милиона и половина

18:35
Гонзо: Взехме Дембеле за 200 хиляди евро, а го продадохме за два милиона и половина
В Локомотив Пловдив Гара Дембеле струваше 200 хиляди евро, а ние го продадохме за два милиона и половина, коментира треньорът на "сините" Георги Иванов трансфера на нападателя във Фрайбург.

Гонзо каза още, че клубът търси заместник на голмайстора.

"Много хора се изредиха през лятото да говорят, че Левски не може да направи добра селекция, но мисля, че успяхме да ги опровергаем, защото Гара Дембеле стигна до два милиона и половина в Левски, а в Локо Пд беше 200 хиляди евро. Все още взимаме добри футболисти и отборът да покаже истинското си лице", каза Гонзо.

"Имаме варианти за заместник на Дембеле. Отдавна търсим подходящия човек. Търсим играч, който да пасва на нашия стил на игра, но който и да дойде ще му бъде много трудно, защото все пак Гара е вкарал 35 гола и следващият ще бъде сравняван с него. Правим всичко възможно да стане по-скоро, но един договор не се подписва за един ден. До началото на лагера ще имам всички футболисти, които са необходими. На нас ни трябват добри футболисти, а не добри момчета. Като цяло Гара Дембеле се раздаваше на тренировките и на терена", добави още Иванов.

"Гара Дембеле има процент към Локомотив Пловдив при трансфера. Винаги сме били коректни към хората и клубовете, с които работим", завърши треньорът на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

donatelo
15.06.2011 22:45

Този човек на снимката се казва Георги Иванов!Защо по тази логика за Радуканов не използвате прякори като:Мокрия,Влаха и т.н.?Моля Ви да бъдете обективни!

PoIoGaVo
15.06.2011 21:46

Левски много промени Гарата според мен игра в Европа и видя какво е и там незнам преди дали е играл в Европа, но там вкара голове видяха по повече отбори и си дигна цената

kan0z
15.06.2011 21:20

до 1 .-. е как да не е променен ? Я виж в Левски как се отпусна и вкара 26 гола за 24 мача .. защо тогава в Локото не вкара толкова като е бил същият !?

aa1
15.06.2011 18:43

Гара Дембеле отиде в Левски за твъъърде, твъъърде малко пари, защото и в Локо(Пд) правеше уникални мачове, но явно в България по-малките отбори не търсят големи печалби от футболистите си.Гара Дембеле беше почти същия какъвто е и днес, но играеше в Локо Пловдив, Левски с почти нищо не промени Гара Дембеле.

FLY_I
15.06.2011 23:19

ръководството на Локо = абсолютната 0 Това е причината.