Етър: Готови сме за баража със Светкавица

16:48
Етър: Готови сме за баража със Светкавица
В Етър останаха доволни от решението на БФС да се играят два баража за попълване на "А" група. Тимът от Велико Търново излиза в мач-бараж срещу състава на Светкавица Търговище в петък от 17:00 часа на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен.

"Готвим се за мача, тренираме всеки ден. Не сме имали никакви проблеми със събирането на отбора. Смятам, че шансовете ни със Светкавица са равни, познаваме добре съперника, наскоро играхме контрола с тях. В един мач всичко става, който се поддаде на напрежението, той ще загуби", сподели прокуристът на клуба Стефан Атанасов. "Цял сезон се борихме за "А" група, но не успяхме. Целта ни беше да бъдем първи, но Ботев (Враца) ни изпревари, след това и Спортист (Своге), не играхме добре последните мачове. Така че за нас това е трета възможност и се надявам този път да не я изпуснем", каза още Атанасов.

Отборът ще пътува за Сливен днес, когато старши треньорът Велин Кефалов ще определи и групата за срещата. Засега е ясно, че мача със сигурност пропуска вратарят Марко Карканджиу, който лекува контузия и днес заминава за Италия. Контузия мъчи и нападателя Симеон Баев, но той е уверил ръководството, че ще стисне зъби и ще играе в срещата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nCuXonaT
15.06.2011 23:00

Бих казал, че съм доста добре запознат с клуба, защото уча във Велико Търново и имам някаква представа. А и това дали са вземали пари или не изобщо нищо не променя, тези играчи нямат потенциала за А група. Гледал съм им 6-7 мача на живо и съм видял една победа и то в края на сезона, така, че просто нямат място в А група. И ако може малко по-леко с обидните квалификации *wink*

TOPUZAKOV
15.06.2011 18:16

ти очевидно не си добре запознат с клуба, не са плаща ли от 2,3 месеца пари на момчета пък са наливали - смешник !!!

nCuXonaT
15.06.2011 17:54

Вие не играхте добре не само последните мачове, а през целия сезон, но нали се наливат пари в отбора и трябва да влезе в А група.