Държавата дава 1 милион за стадиона на Ботев Пловдив

14:04
Държавата дава 1 милион за стадиона на Ботев Пловдив
Почти 1 милион лева ще получи Ботев от парите, които държавата дължи на Община Пловдив за софийския боклук. Точната сума е 950 000 лева, като те задължително трябва да бъдат вложени в ремонт на клубния стадион. Решението бе взето на заседание на Министерски съвет, на което Ботев бе представен от своя президент Марин Бакалов.

"Бяхме посрещнати изключително радушно на заседанието. Получихме възможността да изкажем и нашето становище пред министрите. След това имахме кратка среща с министър председателя, на която уточнихме някои детайли", коментира минути след участието си в заседанието Бакалов.

В близките дни се очаква да стане ясно колко точно средства ще бъдат вложени в стадиона, тъй като в бюджета за следващия сезон има предвидени още 1 милион лева за реконструкция. Не е изключено плановете на ръководството за първия етап от ремонта да претърпят корекции.

Междувременно, административният директор Костадин Костадинов внесе пълния набор от документи за лицензирането на клуба за предстоящия сезон. За първи път от дълго време Ботев няма никакви задължения към институции и свои служители.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация