"По-добре да дадем Агуеро на Реал за 45 милиона евро"

11:54
"По-добре да дадем Агуеро на Реал за 45 милиона евро"
Наставникът на Атлетико Мадрид Григорио Манзано заяви, че предпочита "дюшекчиите" да продадат звездата си Серхио Агуеро на Реал Мадрид за 45 милиона евро, пред това аржентинецът да подпише с друг клуб за по-ниска сума.

Както е известно, Агуеро подаде молба за напускане в края на май, клауза в договора му съобщава, че Атлетико няма право да откаже оферта от 45 милиона евро за него, а Реал Мадрид, Челси и Ювентус се борят за подписа на играча.

"По-скоро ще го продам на Реал за 45 милиона, отколкото на отбор, който е извън Примера, но ни дава 25 милиона", коментира Манцано, визирайки "Старата госпожа" от Торино.

"Не казвам, че желая Серхио да напусне. Не трябва да забравяме, че все още той е наш играч", допълва специалистът, цитиран от "El Larguero".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

KingKenny_
15.06.2011 20:59

BADBLUEBOYS ами дано играе в Ливърпул ама неми се вярва да извадят 45милиона евро за един играч трансферния бюджет им е 80милиона паунда а трябва да взимат защитник ляв бек крила взеха и Хендерсън за 16милиона паунда

vladimir_vn
15.06.2011 14:06

Прави си е Манзано,така че или иначе Барса и Реал нямат конкуренция в Испания,биткат там започва за трето място и надолу.

bacardy_breezer
15.06.2011 13:16

Наставникът - ОК.Ами думата на собственика и на Агуеро не тежи ли повече Б *lol* Дано все пак Серхио да дойде в Торино, защото имаме силна нужда от класни играчи, за да се избърше праха от емблемата на Юве и да се възстанови старата слава на отбора.