Гара: Какъв трансфер, какви пет лева? Дори не знам кой ме иска!

08:59
Гара: Какъв трансфер, какви пет лева? Дори не знам кой ме иска!
Звездата на Левски Гара Дембеле изненадващо обяви, че все още е далеч от договор с Фрайбург.

Принципно подобно изказване е логично от устата на футболист, който е пред трансфер. Французинът обаче стигна по-далеч, като се изказа по-остро по адрес на мениджъра на "сините" Георги Иванов. Както е известно, Гонзо обяви в неделя официално, че трансферът на Гарра Дембеле е 99 процента сигурен и ще се финализира в понеделник или вторник. По една или друга причина вчера нападателят не подписа с германския клуб, но се очаква това да стане до края на седмицата.

"Не знам за какво говорите. Гонзо казал това, Гонзо казал онова... Гонзо да говори каквото си иска, но е факт, че не съм подписвал нищо. Дори не съм запознат кой отбор точно ме иска", обясни Дембеле.

Нападателят в момента е заедно със съпругата си Стефани, с която минаха под венчилото в началото на месеца. Именно тя вдигна телефона на звездата на Левски и даде мобилния апарат на Гара чак след като той се съгласи да говори пред нас.

"Все още съм на почивка. Не искам да казвам къде точно прекарвам ваканцията си. Да ви кажа честно, все още не знам къде ще играя. Може и да остана в Левски, но това е много малко вероятно. Сега, като се замисля -дори невъзможно. Смятам, че успях да помогна на Левски с изявите си през сезона. Левски също успя да ми помогне много за развитието на кариерата ми. Скоро съдбата ми ще стане ясна, но все още няма нищо сигурно", добави Гара Дембеле .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Manower
14.06.2011 12:27

Тази статия е долна лъжа! Всеки футболен човек знае защо вчера не се подписа договор между Гара и Фрайбург!! Ама глупавите хора вярват на всичко....

valk0v
14.06.2011 10:55

Тоя маймун много високо лети бе - било невъзможно да остане в левски. Хахахаха кой ще го вземе тоя маймун беее, дори за зоопарка не става