Объркаха Бала с футболист на първата му тренировка

09:09
Объркаха Бала с футболист на първата му тренировка
По анцуг и с нахлупена шапка Красимир Балъков изведе футболистите на Хайдук Сплит на първата им съвместна тренировка на стадион “Полюд” и изпоти играчите с тичане.

Хърватски репортери и фотографи дори в началото помислили, че новият треньор всъщност е играч, тъй като тичал наравно с отбора и имал спортна фигура. Дебютното занимание на Балъков продължи 70 минути.

Пред футболистите на Хайдук бяха представени помощниците на Балъков Йончо Арсов и Илия Груев, който ще съвместява временно и работата си като асистент на Лотар Матеус в националния. Хърватски медии пишат, че след края на европейските квалификации Груев ще се раздели с отбора на България и ще работи само в тима от Сплит.

Балъков отказа преводач, тъй като говори малко хърватски и свободно португалски, немски и английски. Самият той не очаква да остане неразбран.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dorostoler
13.06.2011 19:54

Лично аз не мога да се сетя за по-сърцат играч и човек като цяло...През 94 срещу Германия,пробяга два пъти целия терен,първо се включи в атака от нашето наказателно,а след това се върна и ако не се лъжа дори направи успешен шпагат и то в 89минута !След някоя и друга година го чакаме в националния...

Redbula
13.06.2011 12:23

само успехи му желая и някой ден трен. на национала *wink*

golemiq_geshan
13.06.2011 17:23

колкото по - скоро , толкова по - добре ! Немския манталитет непременно ще си каже думата , но за разлика от Матеус , той все е БЪЛГАРИН , който всички много уважават и никой не плюе по него !!