Левски отмъква Домо под носа на Дуисбург

08:17
Левски отмъква Домо под носа на Дуисбург
Левски обмисля да си върне нападателя на Херта Валери Домовчийски, който в последните дни бе пред трансфер в Дуйсбург.

От берлинския клуб вече сложиха Домо в трансферния си списък и обявиха, че няма да разчитат на него през следващия сезон. Според информациите, българинът ще бъде пуснат да премине почти без пари в Дуйсбург и именно тази новина е подтикнала ръководството на Левски да се опита да го отмъкне под носа на "зебрите".

Левски усилено търси заместник на напускащия Гара Дембеле и Домовчийски би бил идеален вариант. В същото време обаче самият играч на няколко пъти обяви, че няма желание скоро да се завръща в България, така че "сините" много трудно ще го убедят да промени мнението си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vik0_92_
12.06.2011 11:02

От левски съм но това което се слу4ва с отбора е най голямата глупост,оня Батков прави курвеснки работи за свой облаги взима футболисти който правят 1 добър сезон продава ги някаде си след това левски страда няколко години защото всяка година най добрите биват продавани.А после какво става по4ва да си ги връщат без пари както стана с Елин,ме4о телкийски и куп футболисти ако се беше запазило ядрото в което играеха Игор Томаши4,Живко Миланов,Лусио вагнер,Седрик Бардон,Телкийски,Зе соареш и Жуазинйо левски щеше да жъне още успехи но парите подтикват тези лакомници да продават най добрите си игра4и и вместо да купуваме добри футболисти ние взимаме отайките пък после що сме билиси с некадърно първенство или защо националите са некадърни-еми как няма да е така неможе тия мом4ета да не са се виждали по 2 години ако не и пове4е и от 1 път да идат на Европейско или нещо да направят нормално,е да вземем Испания ми вси4ките и футболисти по4ти са в Барса и Реал 4есто играят един срещу друг както и заедно знаят кой кокло може а пък ние "Плейбойте" сме пълна трагедия.И накрая само да отбележа мнението ми за рапъра Валката Божинов тва мом4е 4е няма да стане футболист се разбра още като отиде в Ман Сити а за последните му изцепки неискам и да говоря тоя ако го върнат в националния спирам да гледам и тях както вси4ки български ма4ове. *thumb_down**lol*