"Смърфовете" си уговориха спаринг с римските "Орли"

17:03
"Смърфовете" си уговориха спаринг с римските "Орли"
Локомотив Пловдив ще играе контрола срещу италианския гранд Лацио. Това ще се случи на 20 юли, когато тимът ще е на подготовка в Австрия.

Локомотив ще проведе подготовката си с два престоя в Банско и един в Австрия, съобщи административният директор Атанас Узунов.

От 24-ти юни до 8-ми юли ще се проведе първата част от подготовката в комплекс „Пири”, като за този период ще бъдат изиграни три контролни срещи срещу Черноморец, Малеш (Микрево) и Монтана, съответно за датите 2-ри юли, 6-ти юли и 8-ми юли. След последната дата отборът ще се завърне в Пловдив за три дни, а на 11-ти юли ще се завърне за нов престой до 18-ти юли.

През това време ще се изиграе четиристранен турнир с участието на Черно море, Славия и все още неизвестен, вероятно чуждестранен клуб. Утвърдени са единствено проверките с първите два отбора. Срещу варненци ще играем на 13-ти юли, а с тима от квартал „Овча купел” ще премерим сили на 15-ти. 


Представителния отбор ще се събере за първа тернировка на 20-ти юни, като за три дни ще премине необходимите функционални прегледи преди да потегли за Банско. 


Все още задълженията си на спортен директор не изпълнява Бранко Милованович, който удължи почивката си с цяла седмица. Така отборът остана без план за подготовка, селекция, не е ясно какво ще се случи с футболистите с изтичащи договори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация