Шампионът на Сърбия близо до подписа на Русия

16:43
Шампионът на Сърбия близо до подписа на Русия
Шампионът на Сърбия Партизан започна преговори за привличането на Иван Иванов от руския Алания Владикавказ, твърди "sportske.net".

Скаути на белградския гранд са наблюдавали на живо изявите на Иванов в европейската квалификация на България срещу Черна гора (1:1) в Подгорица мината събора и са останали впечатлени от представянето на бранителя.

Според изданието играчът и неговите мениджъри вече са се срещнали и са разговаряли в Белград с новия директор на Партизан Младен Кръстаич.

Любопитното е, че централният защитник Кръстаич прекрати кариерата си в края на изминалия сезон и вижда в Иванов отличен свой заместник в сърцето на отбраната на Партизан.

Другият сръбски гранд Цървена Звезда имаше интерес към българина през зимата, когато от Алания поискаха 800 хиляди евро за правата на играча.

Иванов обаче не попада в сметките на треньорското ръководство на тима от Владикавказ през тази сезон и очакванията на сърбите са, че цената му ще бъде намалена, но до не по-малко от половин милион евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alternativen
13.06.2011 01:43

И аз се изненадах доста...така написано излиза сякаш, че са решили да натурализират целия им футболен отбор *joking*

aa1
11.06.2011 18:59

След като е прякор се ПИШЕ В КАВИЧКИИИИИ!!!Как може бе драги репортери от Уинър.бг?!?!?Така сте го написали сякаш Партизан са близо до подписа на държавата Русия...Глупава работа.

JorGy
11.06.2011 17:02

Шампионът на Сърбия близо до подписа на Русия*lol**lol**lol*