ЦСКА се съгласи да продаде един от италианците в Карлсруе

09:42
ЦСКА се съгласи да продаде един от италианците в Карлсруе
Трансферът на Джузепе Акуаро в германския Карлсруе е пред финализиране. Сериозен интерес към италианския защитник имаше и от страна на румънския Рапид (Букурещ), но футболистът е избрал тима от Втора Бундеслига, твърди "Тема Спорт". Акуаро вече е при германците, за да преговаря с тях за личните си условия. Сделка между двата клуба има и ЦСКА ще получи 200 000 евро за Джузепе. Той пък най-вероятно ще подпише договор за две години.

В началото на годината играчът бе много близо до трансфер в друг втородивизионен германски отбор - Арминия (Билефелд). В крайна сметка, той реши да остане в ЦСКА и седеше на скамейката в почти всички мачове на "червените" през пролетта. Акуаро знае много добре, че ще продължи да е резерва, ако остане на "Армията", и заради това е склонил да облече екипа на Карлсруе.

Другият италианец в ЦСКА - Фабрицио Грило, също ще напусне клуба със сигурност. Той се връща в Кротоне, като ще бъде преотстъпен от "червените" за един сезон. Продължават да се търсят нови отбори за Здравко Чавдаров, Коста Янев и Станко Йовчев. Някакви шансове да остане в ЦСКА и през новия сезон има само Янев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация