Нури Сахин най-добър за отминалия сезон в Германия

19:23
Нури Сахин най-добър за отминалия сезон в Германия
Синдикатът на германските футболисти (VDV), в който влизат всички играчи от Първа и  Втора Бундеслиги, Трета лига, както и регионалните лиги, избра бившата звезда на Борусия Дортмунд Нури Сахин за най-добър играч в Германия за отминалия сезон.

Втори остана съотборникът на Сахин - Марио Гьотце, а третото място заема голмайсторът на елита Марио Гомес от Байерн Мюнхен.

Сахин, който вече премина в тима на Реал Мадрид, печели анкетата с 30.3% от гласовете. Гьотце е с 16.1%, Гомес пък е с 12.9%. Гьотце обаче печели наградата за откритие на сезона, получавайки 83.6% от гласовете.

Треньор на годината е наставникът на шампиона Борусия Дортмунд Юрген Клоп, като той изпреварва Мирко Сломка от Хановер 96 и Томас Тюхел от Майнц 05.

Идеалният състав в страната за сезон 2010/2011, според футболистите в Германия: Мануел Нойер, Филип Лам, Матц Хумелс, Невен Суботич, Марсел Шмелцер, Ариен Робен, Нури Сахин, Марио Гьотце, Артуро Видал, Марио Гомес, Папис Демба Сисе.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

georgikn
10.06.2011 21:11

Към екипа на Уинър: Много уважам сайта, но тотално ме разочаровате, пускайки новини от БГНЕС без никаква редакция с цялата помия в тях. В Германия има Първа и Втора Бундеслига, но не и Трета. Има Трета лига и регионални лиги. Поправяйте ги тея фактологични грешки! Бъдете повече професионалисти, отколкото сте*smile*

ArshavinBoy
10.06.2011 20:26

отдавна това се знаеше много късно отбелязахте тази новина