Фурнаджиев: Решението за Пирин е окончателно

19:21
Фурнаджиев: Решението за Пирин е окончателно
За Пирин Благоевград решението е ясно - отнет е лиценза на клуба. Това е окончателно, заяви вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев след заседанието на Изпълкома на БФС.

"За Пирин решението е ясно - отнет е лиценза на клуба. Това е окончателно. Бараж ще има и след като стане ясен резултата от него, тогава ще се вземат решения. Може да се наложи да има още един бараж между третите отбори от "Б" групите", разкри Фурнаджиев.

"Промени във формата на "Б" група няма да има, остават две групи по 10 отбора. За телевизионните права предстои среща във вторник между президентите на клубовете, ПФЛ и Борислав Михайлов. За момента има една оферта за телевизионните права, очакваме да видим дали ще има други", допълни вицепрезидентът на БФС.

Спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов разкри при какви обстоятелства ще има бараж между отборите, които завършиха на трето място в двете "Б" групи - Етър и Спартак Пловдив. "Ако Видима спечели баража с Черноморец Поморие, ще има нов бараж между третите отбори в "Б" групите за определяне на последния участник в "А" група", каза Костадинов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

accept
09.06.2011 21:30

Това отзад зад Фурнаджиев е много ТЪМНА КОЛА ,но ще дойде време за ВЕНДЕТА и тъмните коли няма да помогнат.Може ние да сме търпеливи овце, но според мен на нашите деца ,може би ще им писне някой ден и ще пометат тези КЪРЛЕЖИ, барабар със МЪНГАЛИТЕ.

brickbat
09.06.2011 20:00

Фурнаджиев: Решението за Пирин е окончателно
хаха много добро заглавие *lol*