Вальо Михов: Невъзможно е да не се дава българското първенство

19:06
Вальо Михов: Невъзможно е да не се дава българското първенство
Невъзможно е да не се излъчват мачовете от българското първенство през следващия сезон, има няколко оферти, заяви бившият президент на Професионалната футболна лига Валентин Михов,.

Михов бе поканен да присъства на днешния Изпълком на БФС, за да бъдат обсъдени въпросите около телевизионните права на българското първенство.

"Ще има среща с Професионалната футболна лига, на която ще се изясни всичко. Всичко съм видял във футбола, аз съм един от създателите на лигата и само й желая успех", сподели Михов.

На въпрос дали има вариант мачовете от българското първенство да не се излъчват през следващия сезон Михов отговори: "Абсурд! Невъзможно е. Има други оферти, освен тази на bTV. Аз съм вносител на една от тях".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alternativen
10.06.2011 09:43

Според мен Българското първенство просто трябва да го прекратят за минимум 5 сезона...това не е футбол, това е подигравка с нас феновете и тези боклуци просто не заслужават да печелят толкова лесни пари!

LiverpoolFen20
09.06.2011 22:40

Офф дано да е възможно *sad* *sad* *sad* Защо е нужно да се излъчва това нещо ,което даже не мога да го нарека футбол . Това е пародия ,игра на която се смее цяла Европа. Нужно ли е да я излъчват ... Ми не . Защо не пуснат едно холандско първенство примерно . Мачовете са много по-атрактивни и динамични. Не са като нашите. Един рита ,друг повтаря ,трети изгонен ,четвърти бит ,пети некадърник .

accept
09.06.2011 21:52

Господин Михов много добре знае ,че мутрите няма да позволят мачовете на отборите им да не се дават, това значи че къщите ще ги изключат от лайфовете, как ще правят пари тогава, за футбола пари реални може и да не дават, но за това ще дадат, ако трябва от себе си ,ще ги избият бързо, примерно 1ви кръг ,Славия - Калиакра 0-1 , 18ет коефициент.