Адвокаат: Венгер не знае как да използва правилно Аршавин

15:43
Адвокаат: Венгер не знае как да използва правилно Аршавин
Селекционерът на Русия Дик Адвокаат критикува мениджърът на Арсенал Арсен Венгер за отношението му към Андрей Аршавин.

Адвокаат спомена, че боса на "артилеристите" трябва да остави Аршавин сам да дирижира атаката си, вместо да го използва като резервен играч.

"Един от проблемите на Андрей е това, че той играе по 20 минути. Венгер го използва като играч, който може да освежи играта през второто полувреме. Работил съм с Андрей в Зенит и го познавам. Той знае много добре какво трябва и не бива да му се казва какво да прави", заяви Адвокаат.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Me4o_man
09.06.2011 18:09

Еми с оглед на сезона който направиха Скилачи и Росицки по-добре че не ги пуска толкова.А за Аршавин наистина му развали формата,и ми се иска да го видя като втори нападател или като офанзивен халф в центъра зад нападателите,а не като крило

rooney_fen_256
09.06.2011 15:57

еми прав е човека венгер вместо да пуска по-опитните си играчи аршавин, росицки, и скилачи той пуска лапетиите трябва му опит на отбора не младост ама венгер си "знае"

rokera_henry
09.06.2011 22:25

Пич, ти изобщо знаеш ли какво каза? Колкото и мача изигра Скилачи, двойно повече точки изгубихме. Та ако тея двамата играят цял сезон, ние ще се борим за оцеляване, бе, пич..

moonwalkera
09.06.2011 15:48

Адвокаат по професия е треньор колкото и странно да звучи *lol*