Ясен удари Левски с 36 бона

09:39
Ясен удари Левски с 36 бона
Ясен Петров ще изтупа Левски за последно с 36 000 лева.

Въпреки че и бабите около "Герена" знаеха, че пловдивчанинът реално не е треньор от половин година, той настоял да получи три заплати неустойка.

Само по волята на директора Георги Иванов треньорът остана формално на "Герена", като през това време си взимаше редовно заплата и 110 процента премии.

По грубо изчисление Ясен Петров е прибрал общо 100 000 лева от Левски след неофициалното си уволнение заради загубата от ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Redbula
09.06.2011 11:38

Смешници сте вие защото аз познавам Ясен и съм си говорил с него не веднъж и мога да ви кажа че не е бил уволнен след мача с ЦСКА ,а в края на сезона защото още като са подписвали договора той се е съгласил на договор от 1 година докъто Гонзо вземе лиценз през това време не Гонзо е нареждал схемата,а Ясен докъто гонзо се е учил от него.Именно пак ГОНЗО му се е обадил и го е повикал като старши тренъор като го е предупредил че това ще бъде до иоздаването на неговия лиценз.Ето защо ако се замислите Ясен не се сърди на никой или да каже нещо тва онова.Тука и по весниците пишат мн неверни неща с цел да правят новина така че не вярвайте на всичко което пише.КОлкото до Левски не се представи толкова зле заради Ясен ,а заради играчите като цяло.Догодина пак ще сме зле.Шапка свалям на Мъри поне по негово време имахме къде къде по-малко чужденци в отбора и се развиваха младите.

EvilMan
09.06.2011 13:06

евала брато *smile*

AriesBG
09.06.2011 10:36

Лошото е , че в този клуб станаха твърде много смешниците...
Можеби най-точното определение в прекия и преносния смисъл е:
"Много баби - хилаво бебе!".Не е ясно кой за какво е виновен или "невинен".Твърде много хора се бъркат в отбора и не знам до къде биха го докарали...

juve_83
09.06.2011 09:59

Смешник, след този провален сезон вместо да се скрие в миша дупка, той и неустойки има наглостта да иска