Херта прецаква Левски за Домо

08:39
Херта прецаква Левски за Домо
Новакът в Първа Бундеслига Херта продължава да лази по нервите на Левски. Този път немците са решили да прекарат "сините" за полагащия им се процент при трансфер на Валери Домовчийски в следващ отбор, разкри в. "Берлинер-Куриер".

Домо е спазарен за Дуисбург, но "зебрите" няма да плащат и стотинка за него. Причината за това е финансовата криза в клуба. От Херта се били смилили над финалистите за Купата на Германия. Дуисбург щял да плати за Валери единствено ако влезе в елита на Германия или пък ще задели процент за берлинчани при следващ трансфер на Валери.

"Не ми се коментира този клуб. Смятам, че те постъпват некоректно не само спрямо нас, но и с Домовчийски. Вече си мисля, че съвсем умишлено не го пускаха да играе цяла пролет. Така си спестиха парите, които трябваше да ни платят, но пък жертваха кариерата на Валери. Нещата си остават за тяхна сметка", заяви изпълнителният директор на "сините" Константин Баждеков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
09.06.2011 13:21

Домо не е играл за Левски,всичко е било нагласено с Фотошоп-и и разни други манипулативни техники,с Базил де Карвальо също е така.*joking*

mitko2026
09.06.2011 12:17

Но тука ако имаше хора трезвени и да не са нали на наркотици биха се замислили че при трансфер на един играч в една и съща държава процент не се полага за миналите му отбори. Ала българската работа е лесна-леж па яж хахаха

kolio_vg
09.06.2011 09:48

Сезирате УЕФА , Херта и Дуйсбург да се оправят