Луис Енрике: Аз съм новият треньор на Рома

21:56
Луис Енрике: Аз съм новият треньор на Рома
Луис Енрике потвърди, че е постигнал споразумение с Рома да напусне втория отбор на Барселона и да се превърне в новия наставник на "джалоросите".

Бившият испански национал се отказа да води Барса Б и наследи Винченцо Монтела, който замести Клаудио Раниери на "Стадио Олимпико" през януари.

"Споразумението с Рома е финализирано. Единственото, което липсва са подписите ни. След няколко дена ще бъда в Рим. Доволен и ентусиазиран съм, че се присъединявам към един толкова печеливш проект. Аз съм победител и избирам винаги перспективни проекти, иначе никога не бих оставил семейството и позицията си в Барселона", заяви Енрике.

41-годишният специалист отхвърли предложение на Атлетико Мадрид, заради потенциалния опит, който ще натрупа в Серия А. "Обичам атакуващия и атрактивен футбол. Искам да доведа възможно повече хора на стадиона. Искам феновете да се наслаждават на играта на отбора. Засега никой не ме познава в Италия, но това ще се промени след една година. Ще разсея всички съмнения към мен. Фактите ще говорят сами за себе си", допълни бившият играч на Барселона.

Очаква се Енрике да подпише двегодишен договор с Рома.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация