Мъри Стоилов: Не е нормално Левски да няма титуляр в националния

13:03
Мъри Стоилов: Не е нормално Левски да няма титуляр в националния
В Левски трябва да се замислят, че не е нормално да нямат титулярен играч в националния отбор, заяви бившият наставник на "сините" Станимир Стоилов.

"Проблемите на футбола ни се задълбочават от години. Това е продукт на цялата ни действителност. След изявите на националния ни отбор. В последния мач с Черна Гора отборът ми се стори страхлив. Трябваше задължително да спечелим този мач. Заблуждаваме се, ако мислим, че имаме шансове да се класираме на европейското първенство. България няма отбор, от който да очаква нещо голямо", заяви Стоилов, който бе гост на актуално студио "Дерби".

"Кипър и България са несравними като бази, стадиони, организация. Там не ти се бъркат в работата и всички спазват, без да оспорват, решенията на федерацията. Правят се много груби съдийски грешки, но ако кажеш нещо за съдията, глобата е 10 хиляди евро", допълни бившият национален селекционер. "Не е нормално Левски да няма титуляр в националния отбор. Трябва да се замислят. А в детско-юношеската школа нещата приключиха преди 2-3 години", каза Стоилов.

"Бандаловски си тръгна, преди аз да стана треньор, а Ивелин Попов - малко след това. Той искаше да търси развитие другаде. В крайна сметка и двамата станаха футболисти в България. Те сигурно двойно повече от всички съжаляват, че не останаха в Левски, сега щяха да са по-добри футболисти", завърши наставникът на кипърския Анортозис.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
09.06.2011 13:12

Абе свине..нима ше кажете,че Гаджев,Милиев и Минев (който вече не е при нас) не са футболисти за нац.отбор?! Стига чорбарско грухтене! Видяхме колко игра перлата на цдна - Маркиньос и онази муха без глава - бандалофски.За малечко плаечко няма какво да коментираме тъй като влезе за малко.Айде в кочината..

alternativen
09.06.2011 23:25

Абе говедо....от години гледаме как синьо БФС, син директор, син треньор и сини футболисти са начело и мога да ти кажа, че мен ме беше срам да кажа, че България има национален отбор по футбол когато съм навън...всичко говеждо, което е свързано по някакъв начин с футбола(а и не само) си е краен ЕВРОИДИОТИЗЪМ и колкото по-малко имат допир националния отбор на България и мършите излезли от пасището ГЕЙАРЕНА толкова по-добре за България...

Manower
09.06.2011 11:57

Докато всеки дава акъл как да стават работите и докато всички трениори са изкупителни жертви на всичко в спортна в нашата родна странта така ще бъде драни ми сънародници! Като имате такова мислене с тези коментари в първите няколко поста, какво искате да става от нашата държава??? Матеус е прав има 6 999 999 трениори в тая държава и всеки разбира и знае всичко... ДОкато не се цивилизова тази държава и не сме ЕДИННА нация нищо няма да се получава! Камоли да говорим за спорт, цялата държава е пълна с корупция и крадене на пари. Проблемите са много и то е в управата на БФС и на правителството. ДОбре,че Бойко се опитва да прави за нещо за спорта, футболистите не са виновни за това дередже, такива са условията. Вижте Черна Гора, както направиха с нац. си отбор и с футбола в страната и как крачат стабилно напред и израстват. Вижте им и феновете колко бяха единни, а тука ми се дели националния на Левски,ЦСКА и прочие, пълно е със селяндури в тая държава...Само надеждата ни остана,че ще се оправи нещо!

Ivanov5
09.06.2011 00:02

Добре че не останаха че нищо нямаше да става от тях

totality_we
09.06.2011 00:00

ХАха и кой от Уевски да играе, като с нищо не впечатлиха тая година - защитата по-слаба от на отборите във "В" група, а нападението имаше успех само заради Дембеле (а той както всички знаят не е българин)*joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking**joking*

man4estara10
08.06.2011 23:32

При него се осрахме ,а сега играем прилично а пък той ни кретикува.*cards*

tenebrum
08.06.2011 22:09

хахахха "големия" тренер се изказа,гледах го по ТВ ,е нема такова самочувствие,отиде в Кипър и му порасна работата,тоя е "човека" който най малко трябва да плещи такива глупости,защото като беше треньор в националния се видя що за ръб е,но типично по нашенски ,гледа в чуждата паничка и бълва омраза и критика,по негово време отбора сякаш е бил много добър-паляк такъв,подуенската бенка се помисли за някой ,а в Кипър е големия футбол сигурно,и кой да вземат от уефски ве "Мърди" -гаджето ли хахаха или пък милиев помака с тъпия фейс,там само чужденците биват другите са зле.

lozan_kr
08.06.2011 22:07

тоя па! кой му даде думата?!?
даже неискаше да се маха от националния - само да лапаааа

Ergin72
08.06.2011 21:37

Значи доста е нормално да има хейтъри (предимно фенове на ЦСКА ) , но според мен Стоилов просто няма думата вече , въпреки че е прав за някой неща . Футболът в България запада от година на година - " България има късмет че остана в трета урна '' . Това просто на нищо не прилича да сме след Черногорци , които преди няколко години са извоювали независимостта . А в следващите години нищо чудно да почнат да ни бият отбори като Люксембург , Лихтенщайн и други . Друг е въпроса , че ние българите не сме единни . В тази държава Левски и Цска са просто причината България да няма единни фенове . Това , че няма или има футболисти на Левски и Цска в националния отбор .. това не е наша работа . Нека оставим Матеус и екипа да си вършат работата и да вземем да идем и да напълнем стадиона когато играят България , защото от компютъра е много лесно. ... Мисля , че видяхте стадиона на Черна гора беше пълен , а когато те гостуваха в София феновете се брояха " на пръсти " Нека всеки си гледа работата , за да може клубовете да си вършат работата , без да вкарваме напрежение .

admirall
08.06.2011 21:37

Егати безсрамния наглец!След като при него стигнахме дъното и паднахме от Черна гора в София , сега трябвало да ги бием като гости...

donatelo
08.06.2011 21:37

Колкото по-малко грухтят свинете,толкова по-добре!!!

alternativen
08.06.2011 21:27

Добре, че синьото почна да се изчиства от националния - директор(Сираков), треньор(Мърльо), играчи и т.н. Ясно се вижда, че колкото по-малко говеда има в националния толкова по-добре за него!

Chelsea_FanBlue
08.06.2011 16:13

Пф, язък, че мъри е гостувал в спортно предаване и са му задали въпроси, на които е отговорил... Инае сега нямаше да изливат пумия над личността му! Смятах да оставя коментар по темата, но се отказах като прочетох простотиите по-долу.*thumb_down*

icone_81
08.06.2011 14:13

А може би и Бандаловски и Попов сега са добри футболисти, благодарение на обстоятелството, че са се махнали от Левски!

tutaan
08.06.2011 13:49

стой си в Кипър мишок такъв и не коментирай националния нямаш заслуги за това

bobotir
08.06.2011 13:28

Обади са големия треньор Мъри Стоилов ..... Видяхме каква пумия забърка.Преди като пускаше титуляри от Левски отбора го гледам много напред вървеше .... МИЗЕРНИК !

zerocgti
08.06.2011 13:09

Вижда ми се нормално, докато разчитат на разни малийци, холандци, бразилци, узбекистанци, македонци и прочие таланти.