Левски удря на камък след камък

08:59
Левски удря на камък след камък
Цървена Звезда отряза Левски в преговорите за голмайстора Александър Йевтич, съобщи сръбският вестник "Спорт". "Сините" са поискали да го купят за заместник на Гара Дембеле. От Белград обаче се изсмели на офертата, която била между 400 и 500 хил. евро, информира "7 дни спорт".

"От София за 26-годишния Йевтич беше пристигнало конкретно предложение, но обратният отговор е негативен - съобщава "Спорт". - Разбира се, разликата идва от цената на нападателя, която е далеч от възможностите на българите. Шефовете на втория в класирането на Сърбия са категорични, че нападателят може да си тръгне само срещу сума, по-висока от 1 млн. евро. Това е сложило и край на разговорите."

Александър Йевтич е от два сезона в клуба, има 50 мача в първа лига с 12 гола. Той е вторият, който отказва на "сините". Преди това от "Герена" бяха влезли в преговори с черногореца Андрия Делибашич, който играе за испанския Райо Валекано. Самият той обаче съобщи в края на миналата седмица, че е наясно с офертата, но няма никакво намерение да идва в София.

Делибашич и Йевтич бяха гласени да заменят Гара Дембеле, който в момента е предложен за продажба на ред отбори от Западна Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolio_vg
08.06.2011 09:57

По-добре да вземем пак Домовчийски и без това не го искат вече в Херта